Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazat mond, vagy hazudik? Jogosan mondta le a találkát?
Megismerkedtem társkeresőn egy pasival!Nagyon normálisnak tünt!Ma lett volna az első találkánk.
Éppen amikor már léptem ki az ajtón,akkor jött az sms,hogy mivel 15.-e van ,Budaörsön nem járnak buszok,csak délután 3-kor,és este 8-kor,nem tud jönni!11órára beszéltük meg a talit.Lehet hinni neki?Én csalodotnak éreztem magamat,hiszen korán kelltem hogy minden rendben legyen,frizura,smink ruha stb.
Jogosan vagyok csalodott?Ti ezekután mit tennétek?
Azt irtad, küldött sms-t.
Akkor hívd fel, és kérdezz rá, hogy mikor lenne jó neki legközelebb.
Nem kell túlkombinálni a dolgokat, közbejött neki valami és kész.
Persze szólhatott volna előbb is, de majd alkalomadtán (később) ezt szóvá teszed.
Kocsi nincs senkinek?Ha neked van, akkor hívd fel és menj ki hozzá.
Sziasztok!
Én nem haragszom rá,csak az eset rosszul,hogy akkor szólt,amikor már kiléptem az ajtón,az utolsó pillanatban!
11-kor lett volna a tali,és 10.15-kor küldöt smst!Elöbb nem lett volna jobb?Mert akkor nem készülödök,és nem élem bele magamat,hogy ma randim lesz!Nem?
Hívtam a telefonját nem vette fel,és msnenen sincs egésznap.
Ajjaj... ez nem hangzik túl jól... Szerintem a pasi egy sumák. Te viszont tök normálisnak tűnsz, én a helyedben inkább más férfi irányába terelném a gondolataimat.
Amúgy tényleg nem az a gáz, hogy nem tud eljutni (bár elég béna kifogás, na mindegy...), hanem az, hogy az utolsó percben mondta le (és még csak felé sem hívott, hanem csak sms-ben, hogy még véletlenül se kerüljetek élő kontaktusba). Ez persze lehet azért, mert a végén megijedt attól, hogy találkozzatok, de az már egyáltalán nem elfogadható, hogy föl sem veszi a telefont- és még csak vissza sem hív.
Szerintem keress mást. Értelmes, jó nő vagy, biztos nem lesz nehéz :)
Felejtsd el!!! Ha a telefonjat nem veszi fel, akkor nem gondolta komolyan. Megijedt:))))
Hagyd, keress uj palit gyorsan, talan du. raer valaki mas.
Ezt a pasit nehogy megegyszer hivd, vagy irjal neki! Semmit se, probald megallni, hogy nem keresed.
Szerintem te reagálod túl, úgyhogy neki lesz jobb, ha itt és most hagyod az egészet a fenébe. Szegény mit kaphatott volna még később?
Ne haragudj, ELSŐ randi! Feltételezem, hogy nem Superman, hogy lássa, hogy pont akkor lépsz ki az ajtón, és pont akkorra időzítse a találkát. Figyelj, én az Igazimmal történt első randiról FÉL ÓRÁT késtem (nő vagyok), mert elnéztem a BKV-t (szombat volt, és nem figyeltem, hogy aznap az a járat nem jár, amivel menni akartam, így kerülni kellett), ő mégse pattogott, hogy mit képzelek... És én se tettem volna, ha vele történik ugyanez. És tudod, mit? Egyikünk se bánta meg. Élete nagy szerelmeként vonultam be az életébe, és ő is az enyémbe. Bárki tévedhet, lehet figyelmetlen, vagy kerülhet olyan helyzetbe, amiről nem tehet. SZÓLT, nem hagyott várni egy szó nélkül. Ez se mentség? Ne húzd fel magad fölöslegesen, mi van, ha veled történik hasonló? Mi van, ha te fennakadsz menet közben egy tüntető tömegben? Fordított esetben mi lenne a reakciód? Mielőtt támadsz, gondolkodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!