Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazat mond, vagy hazudik? Jogosan mondta le a találkát?
Megismerkedtem társkeresőn egy pasival!Nagyon normálisnak tünt!Ma lett volna az első találkánk.
Éppen amikor már léptem ki az ajtón,akkor jött az sms,hogy mivel 15.-e van ,Budaörsön nem járnak buszok,csak délután 3-kor,és este 8-kor,nem tud jönni!11órára beszéltük meg a talit.Lehet hinni neki?Én csalodotnak éreztem magamat,hiszen korán kelltem hogy minden rendben legyen,frizura,smink ruha stb.
Jogosan vagyok csalodott?Ti ezekután mit tennétek?
Megbénul Budapest március 15-én, de a nemzeti ünnepet megelőző napon is lesznek forgalomkorlátozások - írja a Népszabadság.
A Lánchidat már március 14-én lezárják, másnap pedig a Kossuth tér és a Batthyány-örökmécses közötti területet egész nap, a Múzeum körút és környező utcák forgalmát reggel nyolctól délután egyig, a Március 15. tér környékét délelőtt tíztől délután háromig.
A Fidesz rendezvénye miatt a Kossuth Lajos utcában és az Erzsébet hídon március 14-től lesznek korlátozások, 15-én délután egy órától a résztvevők távozásáig a hidat és a Kossuth Lajos utcát lezárják. A nagygyűlés idején a rendőrök a forgalmat vélhetően már a Blaha Lujza térnél és a BAH-csomópontnál elterelik.
Nem vagyok pesti, szóval nem tudom, hogy ezek az utcák hol vannak, de szerintem igazat mond.
Ez a buszos dolog igaz lehet.
Viszont most, hogy igy kioltozkodtel, nehogy otthon maradj, menjel setaljal, hatra valaki massal osszejon a randevu!!!:)))) Nehogy levetkozzel! Vagy mar megtetted?
Irjal neki, es probald meg vele megegyszer.
Jaj, te szegeny! Biztos a novered is gondol rad, es drukkol neked! Setaljal a belvarosban, ne kuksizzal otthon. De azert egy haverjaval elvitethette volna magat, nem?
Menjel setaljal, csipjel fel valaki mast, irjal majd, de ne maradj otthon!!!:)))
Igen!Csütörtökön beszéltük meg a randit!Csütörtök tényleg elég mesze van a mai naphoz képest.Ezért nem értem én is!Másik időpontot meg nem irt.Már elment a kedvem egy sétátol,ráadásul egyedül?Nem szeretek egyedül sétálni!
Pedig szerintem,ahhoz képest hogy anyuci vagyok,nagyon kis dekoratív vagyok.Vékony,és nagyon ápolt,igényes,egészségesen élek,káros szenvedélyem sincs!Látot rólam fotot is és nagyon tetszettem neki,azt mondta,és azt is hogy belsőleg is sikerült megfognom őt!
Nem értem mi lehet a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!