Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pitiáner dolognak számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pitiáner dolognak számít ilyenek miatt idegeskedni vagy aggódni?

Figyelt kérdés

Sok olyan apróbb dolgon aggódom, amelyet lehet hogy mások magasról letojnak.

Pl: idegesít, hogy a barátom sokat beszél a tesójáról nekem. A barátom unokatesójának tetszem, és hát ezt ki is fejezi, barátom is észrevettem már, és sokáig nem szolt semmit, aztán elkezdett féltékenykedni, hogy biztos van köztünk valami. Az unokatesójával akárhányszor találkozik, minidig megkérdezi tőle, hogy hol van barátnőd? (azaz én) És sosem kérdezi meg bartáomtól, hogy hol van tesód? Barátom ezen akadt ki, hogy miért vagyok én fontosabb az unokatesójának, mint a huga. És azóta, folyton a hugáról beszél neki is, meg nekem is. Szegény lányt minek kell a középpontba hozni? Amúgy is olyan kis esetlen, világtalan 24 éves létére, a saját rokonaival nem mer beszélni. És kicsit már kezd zavarni, hogy folyton ha ott van a barátom unokatesója ( 28éves) meg én is, akkor barátom folyton a hugáról beszél. Mit akar ezzel?

Aztán az is zavar, hogy minden kis vacakságáért megharagszik rám.

Meg az, hogy ha történik valami galiba, akkor azt rám fogja, hogy miattam történt, csak azért vagyok én a hibás, mert én is ott voltam.

Meg hasonlóak, sok-sok apróság.

Érdemes ezek miatt idegeskedni?

2011. máj. 23. 11:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Idegeskedni semmi miatt nem érdemes. Akkor érdemes valamit megfontolni, ha van ráhatásod, várhatóan tudsz megoldást találni a felmerülő problémára. Akkor érdemes rajta GONDOLKODNI, megkeresni azt a megoldást, energiát fektetni bele. Idegeskedni akkor sem hasznos.

Például én elgondolkodnék azon, kell-e nekem olyan kapcsolat, amiben mindenért én vagyok a hibás, pusztán azért, mert jelen voltam? Ez mérgező kapcsolatnak tűnik, ahol Téged elnyomnak. Persze, ha ez Neked valamiért jó, semmi okom, hogy beleszóljak. Minden kapcsolatból sokat lehet tanulni, a rosszakból néha még többet is, mint a jókból, csak időben észre kell venni azt a pillanatot, amikor a következtetés már levonható, és akkor kilépni belőle.

2011. máj. 23. 11:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem, nem érdemes ilyesmik miatt aggódni, csak magadat stresszeled vele feleslegesen. Kommunikálj nyíltan, egyenesen, őszintén, (de ne túl nyersen), tehát ülj le és beszéld át ezt a barátoddal, az unokatesóját is hasonlóan koptasd le. És vedd kicsit lazábban a dolgokat, ne görcsölj!
2011. máj. 23. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!