Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek haragudni volt barátnőmre?
Figyelt kérdés
Ez a kérdés kijelentés igazából. A dolog úgy áll, hogy már lassan két éve nincs olyan barátnőm akivel eljutottunk volna a szexig, azelőtt volt majd három éves kapcs.-om, ahol én vettem el a csaj szüzességét. Egész végig nem volt nagy szexszomja, nagyon sokszor elutasított. Most lehet mondani, hogy kevés voltam, stb, de sosem volt olyan, hogy ha máshogy nem is, szájjal kielégítettem. Most pár év és harminc leszek, és úgy érzem nem vagyok kiélve, vágynék a szexre, de nem nagyon találok senkit. Exem meg most hallom, hogy menyasszony lett, annak meg biztos fekszik mint a pulikutya. Már bánom, hogy nem hamarabb fejeztük be, talán többet szexeltem volna akkor mással. Most meg mi jut? Hallgatni a szomszéd szobából a szexelő párokat. :S Kérdésem: Kinek volt hasonló, azaz mikor a nő volt az, aki elvette a lehetőséget és így ... na szóval értitek. Miért????
Én lány vagyok,de a párom is keveset akar szexelni, nekm ez kevés,de nem kényszeríthetem,de még mindig több mint a volt barátom akivel fél évente 1-szer tudtam rávenni(nem csalt meg csak ilyen beállítottságú volt, h- nem kívánta szexet).A mostani párommal csak az a gond h. ő reggel én este kívánom,persze ha ő akarja én bele megyek,de ő nem iylen feláldozó.Emiatt nem fogom elhagyni,de tény h. többre vágyom.Ha neked már kínszenvedés akkor keress mást.Amúgy tény h.nehéz megtalálni a legmegfelelőbb lányt/fiút és nem kezdheted azzal a randin h. milyen a libidód,de szerintem menj el egy swingger klubba és ott kiélheted m,agad, sőt lehet találsz magadnak párt is...
2011. máj. 23. 08:38
32/33 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok.
Látom a kommentjeidből, hogy tényleg aranyos és normális vagy. Akárki akármit mond, ebből leszűrhető.
Nem a jó nőbe botlottál bele, de fogjuk fel úgy, hogy mindent megpróbáltál. Soha ne érezd magad sz@rnak és az összes nőt se csak azért mert egy nővel rossz a tapasztalatod. Mindenkinek más jön be, más esik jól és igen a nők között nem ritka, hogy kevésszer akarják. Mivel alig adta magát a dologhoz nem lehetett mellette fejlődni. Amúgy meg külön kiemelném, hogy a legtöbb férfi ha nem is dobbantott volna a nő mellől, de hogy félrement volna az tuti. Sajnos a mai világban ritka ha valaki hűséges, erre nyugodtan legyél büszke. Ha személyesen nem is megy az ismerkedés akkor kezdj a neten, ha az menni fog akkor utána már élőben is.
Nézz a tükörbe és lásd, hogy nincs veled semmi baj. Ami nagyon fontos, hogy ne érdekeljen mi van azzal a nővel, kit érdekel a múlt? Csak is előre!
2011. máj. 23. 09:48
33/33 A kérdező kommentje:
Istenkém de szép is volna a világ, ha mindenki ilyen jóindulatúan állna mindenhez. Köszi amúgy. ( és félre ne értsétek nem arra értem, hogy mindenki jót írjon mindenre, csak legalább azt venni alapúl, hogy nem rosszindulatból írnak ilyeket be az emberek.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!