Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezdek haragudni volt barátnőmre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek haragudni volt barátnőmre?

Figyelt kérdés
Ez a kérdés kijelentés igazából. A dolog úgy áll, hogy már lassan két éve nincs olyan barátnőm akivel eljutottunk volna a szexig, azelőtt volt majd három éves kapcs.-om, ahol én vettem el a csaj szüzességét. Egész végig nem volt nagy szexszomja, nagyon sokszor elutasított. Most lehet mondani, hogy kevés voltam, stb, de sosem volt olyan, hogy ha máshogy nem is, szájjal kielégítettem. Most pár év és harminc leszek, és úgy érzem nem vagyok kiélve, vágynék a szexre, de nem nagyon találok senkit. Exem meg most hallom, hogy menyasszony lett, annak meg biztos fekszik mint a pulikutya. Már bánom, hogy nem hamarabb fejeztük be, talán többet szexeltem volna akkor mással. Most meg mi jut? Hallgatni a szomszéd szobából a szexelő párokat. :S Kérdésem: Kinek volt hasonló, azaz mikor a nő volt az, aki elvette a lehetőséget és így ... na szóval értitek. Miért????
2011. máj. 23. 06:04
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Köszi de már elment a kedvem. úgy látom már beindult a fikázás ebbe a témámban is. Én nem értem miért ilyen majmok sokan, hogy lúzerezik meg hasonlók az embert.
2011. máj. 23. 07:51
 22/33 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudj, de engem ne nevezz majomnak. Én egyszer sem lúzereztelek le, csak a véleményemet írtam le, ami nem egyezik a te elgondolásoddal. Úgy látom, ez a probléma.
2011. máj. 23. 07:55
 23/33 anonim ***** válasza:
A "be volt tervezve" is lehetett probléma. Ha nekem valaki programként előírja, nekem is elmegy a kedvem tőle. Ha spontán történik, akkor le se lehet lőni.
2011. máj. 23. 07:57
 24/33 anonim ***** válasza:

Ne rágódj a múlton, ne haragudj a lányra sem mert csak magadat őrlöd fel vele. A nők nem így gondolkodnak. Rendben van, hogy utólag visszatekintve úgy érzed rosszul döntöttél és nem érte meg de már mindegy, ne is gondolj rá.

Most szabad vagy. Szexre manapság könnyebb lányt találni, mint tartós kapcsolatra.

De megértem hogy érzel. Mintha elvette/neki adtad volna a fél életed most meg már nincs semmid, neki viszont sínen lett az élete és úgy tűnik elégedett, miközben te nem vagy az.

De annak ellenére, hogy érthető h így érzel javaslom a nőknek erről ne beszélj. Az írásodból kb. az jön le, hogy haragszol a nőkre. Nyilván megérted, hogy egy nőt ez nem fog lázba hozni és nem kezd veled... Másrészről elsőre nem fogják megérteni a problémádat, simán csak egy baromnak tartanak majd.

Egyébként ez olyan dolog, hogy most majd legalább tanulsz belőle. Innentől elvileg tudni fogod már az elején, hogy milyen a lány, mire számíthatsz a későbbiekben.

Ha nem akarsz discoba menni akkor menj fel gyalogló chatre vagy chat.hura és lesz ott annyi csaj... vagy közösségi oldalakon dobsz pár kommentet és privát üzenetet és találkozóra hívod és hajrá.

Ha pontosan tudnád, hogy ki vagy akkor lepattanna rólad a negatív kritika. Nekem pl. mondhatnak bármit, nem érdekel. Van pár számomra fontos személy, csakis az ő véleményüket veszem figyelembe. Én én vagyok, a többi ember pedig más, nem értenek meg. Ezért is nonszensz, hogy bírálnak. Ignoráld ezeket. Az építő jellegű kritikára azért figyelj, de egy bizonyos szintnél tovább ezeket ne engedd, mert akkor betesz az önbizalmadnak.

Ja és: "Megkell tanulnom válogatni a negatív kritikák között aközött hogy ki mondja. " Véleményem szerint ez úgy fog menni, ha belefogsz valamibe ami igazán te vagy, amiben hiszel, amit véghez akarsz vinni. Először furcsa lesz, de ha kitartasz és tűzön-vízen át keresztülviszed és a végén esetleg még sikereket is elérsz akkor onnantól mindig tudni fogod, hogy amit csinálsz az rendben van. Ezek után abszolút nulla érzelmi reakcióval leszel képes hallgatni a legrosszindulatúbb kritikát is - mosolyogva.

Mellesleg nem ártana ha tisztáznád magadban, hogy a., komoly kapcsolatot akarsz, ahol van szex is rendesen vagy b., szexorientált laza kapcsolatot.

Emiatt is előfordulhat, hogy nem jött össze. Másrészt amit már előttem is javasoltak, legyél magabiztos. Ne zavarjon ha valakivel nem jön össze, próbálkozz tovább. A lényeg, hogy dinamikusan tedd a dolgokat, mert változás csak úgy várható.

Ja és az elutasítás. Állítólag vannak nők, akiknek kb. havonta is elég lenne a szex. Ezt fogadd el. Ez nem azt jelenti, hogy te kevés voltál vagy nem vagy szexi vagy nem elég nagy a cerkád vagy bármi.

Mindemellett nem vagy elkésve semmivel, ha 30 leszel akkor is bőven fiatal leszel még. Ezért is felesleges az idővel törődnöd mert csak stresszeled magad emiatt is.

21L

2011. máj. 23. 08:00
 25/33 A kérdező kommentje:
én nem tartom fernek az egészet. nem mondom, hogy te lúzeresztél le, vagy nem tudom, de ha engem lúzereznek meg szánalmasnak meg mittomén akkor én meg majmozom őket. Ha inteligenciával nem látja a válaszoló, hogy ez egy valós gond a kérdezőnek, és így ad segítséget, akkor ennyi semmiség szerintem.
2011. máj. 23. 08:05
 26/33 A kérdező kommentje:
0800. köszönöm szépen. Látjátok? Sokan ilyen válaszokat szeretnénk nem pedig semmi építőjellegüeket. És még ők sértődnek be. Még egyszer köszi.
2011. máj. 23. 08:08
 27/33 anonim ***** válasza:
És azon nem gondolkodtál még el, hogy mindenkinek mások a szexuális igényei? Van, akinek a napi 2 is kevés, van, akinek elég a havi 1-2 alkalom. Talán a barátnőd is az utóbbi táborba tartozott. Ettől még ő nem ér kevesebbet, mint bármelyik másik ember. Ez van. Nem vagyunk egyformák. Neked nagyobb volt a szexuális igényed, nem ő volt a megfelelő partner a számodra. És akármennyire is nehéz szakítani, ha nem működik, meg kell tenni! Nem pedig évekig húzni, hátha más lesz. Nem lesz más! Tudomásul kell venni.
2011. máj. 23. 08:12
 28/33 A kérdező kommentje:
Persze, tudom van ilyen. Hogyne tudnám. Csak én azt hittem, hogy velem van a gond. És ezért is próbákoztam, hogy hogy is mondjam csiszoljam a dolgot, hátha jobb lesz neki is. De valszeg ez volt a baj.
2011. máj. 23. 08:14
 29/33 anonim ***** válasza:

08:00 vagyok

Véleményem szerint ez olyan dolog, hogy "Aki padlón van, abba nem rúgunk bele."

Logikusabbnak láttam kedvesen magyarázni, mintsem a fejedhez vágni, hogy mit rontottál el.

Máskor ne emészd magad. Ha úgy érzed valami nem oké köztetek akkor kérdezz rá. Aztán ha nem mondja meg, hogy esetleg változtathass akkor ... erre mégis mit lehet mondani? Akkor egy idióta. Főleg ha ennek tetejében nem is szakít, hanem elvan egy ilyen kapcsolatban.

De neked is meg kell tanulni kilépni a játszmából, ha semmiféle stratégia nem jön már be.

2011. máj. 23. 08:21
 30/33 A kérdező kommentje:
Hát én is így szoktam. De vannak olyanok, hogy az első két mondat elolvasása után már írja is a válaszát, minthogy a teljes amúgy nem is hosszú előtörténetet elolvasná. Mert még ha oldalas lenne okés, de akkor meg nem írok inkább. Meg aki egyből hímsovinisztának tart egyből ír is. Nem ez a gond, de ezek olyan dolgok amik fontosak egy ember életében és mivel mindenkinek egy élete van, igenis fontos téma ez
2011. máj. 23. 08:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!