Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezdek haragudni volt barátnőmre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek haragudni volt barátnőmre?

Figyelt kérdés
Ez a kérdés kijelentés igazából. A dolog úgy áll, hogy már lassan két éve nincs olyan barátnőm akivel eljutottunk volna a szexig, azelőtt volt majd három éves kapcs.-om, ahol én vettem el a csaj szüzességét. Egész végig nem volt nagy szexszomja, nagyon sokszor elutasított. Most lehet mondani, hogy kevés voltam, stb, de sosem volt olyan, hogy ha máshogy nem is, szájjal kielégítettem. Most pár év és harminc leszek, és úgy érzem nem vagyok kiélve, vágynék a szexre, de nem nagyon találok senkit. Exem meg most hallom, hogy menyasszony lett, annak meg biztos fekszik mint a pulikutya. Már bánom, hogy nem hamarabb fejeztük be, talán többet szexeltem volna akkor mással. Most meg mi jut? Hallgatni a szomszéd szobából a szexelő párokat. :S Kérdésem: Kinek volt hasonló, azaz mikor a nő volt az, aki elvette a lehetőséget és így ... na szóval értitek. Miért????
2011. máj. 23. 06:04
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Most is azt mondom, hogy senki sem kényszerített arra, hogy 3 évig vele maradj. Vagy valaki pisztolyt tartott a fejedhez?
2011. máj. 23. 07:34
 12/33 A kérdező kommentje:
0730 már ne haragudj, de én egy szóval nem mondtam, hogy ezért menyasszony most. De gondolom a csávó sem jegyzi el a semmiért egy éve sem járnak amúgy. Én így értettem. És nem eszköznek tartom a nőket, ez a másik nagy hülyeség. Ha az ember nagyon akarja saját párjától akkor megalázkodik, ha nem, akkor lehet a nő kúr félre. Akkor most mit lehet hölgyeim? Majd írtok sms-t, hogy mikor lesz valami a köv. hónapban vagy mi?
2011. máj. 23. 07:34
 13/33 A kérdező kommentje:
Szerintem még a lúzer szó jelentését sem tudod. Csak hallottad valahonnan. :P
2011. máj. 23. 07:35
 14/33 A kérdező kommentje:
Nem tartott senki sem. De elhamarkodva sem jó dönteni főleg nem szoktam szakításról. Azért az ember hagy időt, megvárja, hátha csak a körülmények, azaz a főiskolába a tanulás, stresszelés, utána hogy náluk vagyunk és fél, hogy ránknyitnak. Tágabb ez a téma mint hinné sok flegmázó itt.
2011. máj. 23. 07:37
 15/33 anonim ***** válasza:
64%
Talán nem te voltál neki az igazi. Igen, nem semmiért jegyezte el a jelenlegi párja. De nagy valószínűséggel nem csak azért akarja elvenni, mert neki többször szétteszi a lábát, mint neked tette. Talán a ti kapcsolatotok más téren sem volt felhőtlen, ráadásul te voltál neki az első férfi. Persze, hogy nem volt kellő tapasztalata, és lehet, hogy nem is élvezte veled annyira a szexet. Most megtalálta élete párját, te pedig irigykedsz rá. Nekem ez a véleményem.
2011. máj. 23. 07:39
 16/33 anonim ***** válasza:

"Azért az ember hagy időt, megvárja, hátha csak a körülmények"

Igen, ez mind szép, de 3 év nem kis idő. Hagy az ember fél, egy, másfél évet. De ha ezek után sem működik, akkor ott a vége.

2011. máj. 23. 07:41
 17/33 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy nem ezért gondolom, hogy eljegyezték. Amúgy nem bánt, de nem mondom, hogy nem érint picit. Bár gyanús, hogy véletlenül a két lánytesója is ellett jegyezve és most ő is. Ezek a rivalizálások is az agyamra mentek tőlük. Jaj találja meg az igazit bánja a fene, ha van aki a természetét megérti. Nem volt velem jó a szex? Hát figyelj. Mindig úgy csinált, mintha az első lenne. Ritka volt mikor elengedte magát, mondom mindig parázott valami miatt. Lehet nem volt jó neki, de nekem sem volt tapasztalatom. Együtt kellett volna kitanulni úgymond a praktikákat. Ezért is érzem én ezt amúgy időpocsékolásnak ezt a három évet ilyen téren.
2011. máj. 23. 07:43
 18/33 A kérdező kommentje:
Igazad van, csak nehéz szakítani. Én nem tudok bevallom. Főleg, ha azon felül, hogy nem szeretem nincs indok. Bár tudom, ez épp elég. De bántani nem akartam.
2011. máj. 23. 07:44
 19/33 anonim ***** válasza:
Nem volt időpocsékolás ez a 3 év. Egyszerűen nem illettetek össze.
2011. máj. 23. 07:47
 20/33 anonim ***** válasza:
Figyelj apa! Küldj egy üzenetet, én is harminchoz közeli ki nem élt férfi vagyok,átérzem amit írsz, ha gondolod mehetünk együtt is "portyázni", hogy te se egyedülj menj!
2011. máj. 23. 07:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!