Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért fontosabb a férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontosabb a férfiaknak a külső a belsőnél?

Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 11:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim ***** válasza:
Tudom, mondta a Feri
2011. máj. 22. 11:38
 32/76 anonim ***** válasza:
elsőőőőőőőőőőő qurvajól megválaszolta ment a zöld! kb az amit az első leirt!
2011. máj. 22. 11:43
 33/76 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem még mindig, hogy miért lenne fontosabb _egyáltalán_ a külső a belsőnél.

Ha nem ismered az embert, akkor persze, hogy a külsejét, nézed, de mégis milyen hatással lenne ő az életedre? Amíg ismeretlen, úgysem kezdesz vele semmit, ergo nincs hatás, ergo a külső tökmindegy.

Ha meg már ismered, úgyis az számít, hogy viselkedik, meg hogy hogy érzed vele magad, ahol a külsőnek vajmi kevés szerepe van, ergo a külső tökmindegy.

Vannak ezek a dumák a szépről meg a bottal-se-kategóriáról, de könyörgöm, nem csak végletek vannak...

Az egyetlen ésszerű indok az lehetne, hogy a külsőről lehet következtetni a belsőre, de itt is max a felvett tulajdonságokról lehet szó (pl. sportos külső-> valószínűleg edzettebb belső, aztán atomrocker ruházat -> valszeg atomrockerekre jellemző viselkedésmód), de egyrészt ez csak valószínűsíthető, korántsem biztos, másrészt nem túl sokan írták még ezt le...

2011. máj. 22. 11:55
 34/76 A kérdező kommentje:
De egy pasi a csinos jól kinéző lánynak bókolgat,meg udvarolgat,a kevésbé csinos csajt meg le sem sz@rják!Pedig lehet az utóbbi belülről jobban bejönne.Na ez,hogy van???
2011. máj. 22. 11:59
 35/76 szamóca.. ***** válasza:

miért, te odamennél egy abszolút ronda lánynak csapni a szelet a metron, mondván "lehet hogy amúgy nagyon ekdves és teli van belső értékekkel?"

az első szűrés a kinézet, ha ismeretlent keresel.

ha pedig már ismerődök köréből jössz össze valakivel már nem igaz ez, ott már előfordul hogy megkedvelsz olyat aki nem feltétlen gyönyörű.

2011. máj. 22. 12:02
 36/76 anonim ***** válasza:
Ha ismerjük mindkét lányt, a legtöbben nem külső alapján döntünk. De ha nem, én akkor se az alapján, h ki a szebb, hanem h melyik néz ki normálisnak és melyik ribancnak. Ti nők viszont esélyt se adtok egy ronda férfinak, akkor se, ha ismeritek, és kedves, aranyos, humoros, jó fej.
2011. máj. 22. 12:03
 37/76 anonim ***** válasza:
Általánosítasz bakker, de erősen. Ez úgy van, hogy ki mennyire elfogadó és toleráns, őszinte, és egyenes. Én elbeszélgetek a ronda lánnyal is, viszont nem kamuzok és adom jelét, hogy akkor lehetne bármi is. És lehet a ronda embernek is változtatni kéne, mint írtam 11:32-kor, nem csak várni, hogy majd történik valami. Nyitni kell, változtatni, és elfogadni magunkat, bízni magunkat. Nem biztos hogy azért kacsintgat a jó pasi a jó csaj felé mert bomba nő, hanem mert lehet vele beszélgetni, lehet vele élni. Most ki akar egy bezárkózott, halkan beszélő, önbizalom hiányos emberrel együtt lenni? Ha azt mondja neki a párja hogy szereti, akkor tuti kérdőre fogja vonni. Az életben mindennek mi vagyunk a forrása, nem más ember. Önelfogadás, nyitás, változtatás. Ezek vezéreljék azt, aki ilyeneken gondolkozik. Hogy nem biztos hogy a másik emberrel van a baj, lehet nálam nem stimmel valami.
2011. máj. 22. 12:05
 38/76 A kérdező kommentje:
Ez lehet akár egy baráti társaságban vagy boltban,akárhol...nem igaz,hogy nem érted!Pl.Bemegy egy pasi a boltba és ha az eladólány jól néz ki,akkor megy sűrűbben és meg akarja majd ismerni.De ha az eladó csúnya,akkor a pasi csak akkor megy be,ha muszáj vagy ha arra jár.Még mindig nem esik le?
2011. máj. 22. 12:06
 39/76 anonim ***** válasza:

Neked talán nem fontos a külső?

Te beéred egy olyan pasival vagy csajjal aki nem tetszik?

Nálam alap h tetsszen az akivel vagyok, de az h nekem tetszik nem biztos h másnak is tetszik..érted?

Erre mondják ízlések és pofonok. Láttam már csúnya, dagadt csajt olyan jó pasival amilyen jó pasim nekem még sohasem volt!!! Pedig engem szépnek mondanak. Nekem is fontosabb a külső, ha nem tetszik szóba sem állok vele, ha tetszik akkor kíváncsi vagyok a belsőjére is. Amúgy nem.

23/L

2011. máj. 22. 12:14
 40/76 anonim ***** válasza:

szamóca:

Nem mennék oda egy abszolút (már megint a végletek...) lánynak udvarolni, ahogy egy abszolút szépnek sem. Lehet, hogy kedves, de lehet, hogy nem, totál zsákbamacska a dolog, minek kockáztassak? Pláne, hogy nekem spéci lányka kell, mennyi az esélye, hogy majd pont az a random lány lesz pont olyan spéci? Életemben egyetlenegyszer próbáltam meg hasonló módon ismerkedni, és a perdöntő ott is az volt, hogy a lányka iwiwadatlapján egy olyan idézet volt, ami egyazegyben kifejezte, hogy mit is várok az élettől. Amúgy utálom az idézeteket :D

De akármilyen szép meg jóképű valaki, ő sem szuperember, hanem csak egy halandó, mint te, ő is pisil, kakil, mosogat, boltba megy, nagyszülőt látogat, és csak egy egészen apró jelentéktelen része a világnak, nem kell tőlük félni.

Boltos példára reagálva: ha szóbaelegyedik velem egy (számomra) csúnya lányka, és tökjól elbeszélgetünk, akkor ugyanúgy megpróbálok később is visszamenni a boltba, és találkozni vele, hogy jól elbeszélgethessünk. A mufurc pénztároscsaj meg lehet hatvanhétszeres szépségkirálynő is, letojnám.

2011. máj. 22. 12:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!