Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért fontosabb a férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontosabb a férfiaknak a külső a belsőnél?

Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 11:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 A kérdező kommentje:
Mert?Nem mindegy már ha kiírod?Ezer ilyen nevű nő él a földön!
2011. máj. 22. 11:29
 22/76 anonim ***** válasza:

Én azt tapasztaltam, hogy a lányoknak legalább annyira fontos a külső, ha nem jobban!

Elég, ha csak a saját osztályomat nézem, ott is pl.: azt nézik, hogy egy pali magas-e meg jóképű-e én így már alapból esélytelen vagyok a 165 cm magassságommal.

2011. máj. 22. 11:29
 23/76 szamóca.. ***** válasza:

nem mindegy. aki tudja a keresztnevem is meg hogy szami, és tényleg ismer, az igen hamar rájön hogy én vagyok az. ami nem lenne baj, csak erről a nikkről voltak olyan kérdéseim, ami esetleg egy-egy barátomról szólt, vagy valami drámájukról, és nem szeretném kavarni a sz*rt.

vagy rákérdezel az ismerősöd nevére, vagy sosem fogod megtudni =)

2011. máj. 22. 11:31
 24/76 anonim ***** válasza:
Ha kérdést nézzük ezzel el is árultad, hogy a nőknek legalább annyira fontos a külső, mint nekünk férfiaknak!
2011. máj. 22. 11:31
 25/76 A kérdező kommentje:
Dia?
2011. máj. 22. 11:32
 26/76 anonim ***** válasza:
Ez az egész dolog igazából önelfogadás kérdése. Ha nem bízunk, hiszünk magunkban, akkor mire várunk? Hogy egy nap majd becsönget görög isten, vagy istennő, és azt mondja, hogy nem érdekel hogy nézel ki, nekem így kellesz? Hát persze. :D Biztos van ez így, de azért tenni is kell. El kell fogadni magunkat olyannak, amilyenek vagyunk, vagy ha tudunk, változtassunk. Nagyon sok embert látok az utcán undorító ruhában, szemüvegkerettel, zsíros ápolatlan bőrrel, hajjal, szétfolyó testtel. Néha változtatni kell azért, hogy elérjünk valamit, és ez általában az önmagunkba vetett bizalommal kezdődik. Bízni abban, hogy igenis képes vagyok erre arra, lehet szép párom, stb. De amíg csak nyűglődünk a saját levünkben, és még változtatni sem vagyunk hajlandóak, akkor ne várjunk az élettől túl sokat.
 27/76 A kérdező kommentje:
Mert?
 28/76 szamóca.. ***** válasza:
nem Dia :)
2011. máj. 22. 11:34
 29/76 anonim ***** válasza:
Szamóca, akkor Feri!
2011. máj. 22. 11:36
 30/76 szamóca.. ***** válasza:
valójában Géza :$
2011. máj. 22. 11:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!