Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasitok azt mondaná, h töröld magad minden közösségi oldalról, mert szoktam a pasikat nézni, Mert a múltkor hazudtam azzal kapcsolatban, h milyen gyakran nézegetek másokat és rajta kapott . Ez az egy esélyem van nála, mit tegyek?
Azért az sem 100as, aki azzal zsarolja a nőjét, hogy törölje magát, különben dobja, mert megnézett más embereket is... ú
JJJJJÉÉZUSOM
Mondom ez olyan mint 1 UTOLSÓ esély h bebizonyítsam, h számít nekem annyit.Csak az érdekelne még , h hogyan puhítsam meg h ő belássa, h ez hülyeség?
mit mondjak neki?
Ne töröld magad. Küldjed el a fenébe. HA TE számítasz neki, és nem csak zsarolni, és uralkodni akar, akkor ha ki is dob, vissza fogja magát könyörögni.
23F
szóval egy férfinek nem is lehetnek feltételei? Ez csak egy kis apróság. Nem az életedet kell megváltoztatnod, csak nem tetszik neki, hogy a barátnője más fiúk után vágyakozik...
Azt majd ha neked nem tetszik valami, akkor felhozhatod majd neki ezt a dolgot, hogy te is megtetted érte.
Ez zsarolás tuti nem törölném magam sőt regisztrálnék még 20 ilyenre. Egyébként jelzem barátnőm egyszer megkért, hogy egy másik csajjal akivel nagyon jó barátok voltunk szüntessem meg a kapcsolatot és válasszak ő vagy a barátom, és 1 hét után visszasírta magát, hogy ő nem így gondolta :P
Zsarolni nem szép dolog és aki ezt teszi azzal kár beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!