Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rondák az okos lányok?
Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 16:27
11/18 anonim válasza:
ez most úgy kérdezed mintha a ronda az okos ellentéte lenne, okos lányok között is vannak szépek és rondák között is vannak hülyék
12/18 anonim válasza:
"Az unokatesom pl egyetemre jar, ennek ellenere egy gyonyoru lany. "
Attól nem lesz vki okos, hogy egyetemre jár. ma már minden hülyét felvesznek.
De egyébként tényleg nem igaz:) Én is ismerek olyan lányt, aki okos, és mellé szép is. Szerencsés.
13/18 anonim válasza:
Szia!
Az hogy valaki okos, már magában hordozza azt a tényt, hogy ronda??????Hol élsz Te? A kettő között mi az összefüggés?
Én nem vagyok egy álomszép valaki, de semmivel sem vagyok rosszabb, mint mások. Sőt, olyan igazi átlagos lánynak mondanám magamat, bár lehet, hogy lehetnék dekoratívabb is.
Ennek ellenére azt gondolom, hogy szorult belém némi intelligencia és az ösztöndíjat se a 2 szép szememért kapom. 21 évesen elmondhatom, hogy van egy szakmám, most pedig egyetemen tanulok.
14/18 anonim válasza:
Sztereotípia, ami nem igaz... A kettő nem zárja ki egymást. Én pl. orvosira járok, és egyáltalán nem rossz a felhozatal, sok szép lány van. Viszont előnyük, hogy a szépségüket nem r*bancos öltözködéssel érik el, ahogy sok középiskolás...
15/18 anonim válasza:
nekem van egy irtó okos barátnőm és csodaszép... nem mellesleg én csúnyának és butának sem mondhatom magam. ezt mutatják az elért eredményeim az iskolában meg stb.. szóval hülyeség... 2OL
17/18 anonim válasza:
Hát nem mindenkivel van így!! Csak vannak lányok akik menőnek tartják h "hülyék":/
18/18 anonim válasza:
Szerintem te kevered a ribiket és a szép lányokat... Ez egyszerű a csajok még lehetnek szépek attól hogy nincsenek agyon sminkelve, és ők azért okosabbak, mert ahelyett hogy naponta 6-8 órát sminkelnek stb. inkább tanulnak. Ennyi ;)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!