Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rondák az okos lányok?
Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 16:27
1/18 anonim válasza:
Mert nem kell a butaságukat a külsö adottságaikkal kompenzálni. Ha megnézed bármelyik Nemet, szinte alig van olyan aki rohadt jól néz ki és még intelligens, okos is.
2/18 anonim válasza:
nem feltétlenül rondák. sőtt szerintem vannak nagyon szépek is.
3/18 anonim válasza:
Szerintem ez butaság, az én osztályomba legalább 5 olyan lány van aki sexy és okos is egyben
4/18 Maxima válasza:
Ronda csaj nincsen csak keves pia :D
Amugy ki mondta hogy az okos csajok csunyak? Tudom, van egy ilyen szam, de ez akkor is nagy hulyeseg. Az unokatesom pl egyetemre jar, ennek ellenere egy gyonyoru lany.
Olyan meg nem letezik hogy valaki ronda. Max neked nem tetszik, de attol mas pasi szemeben lehet a vilag legszebb teremtmenye.
5/18 anonim válasza:
elözö nagyon jol mondtad. amugy meg nézz meg egy olyan középsulit ahova nehéz bekerülni mert csak az okosakat veszik fel. szerinted ott mindenki ronda?
6/18 anonim válasza:
Ez úgy ahogy van, nem igaz! Nem tudom, hogy voltál-e már valamilyen egyetemen belül, nézz körül egy kicsit jobban! Ezeken a helyeken általában okos lányok szoktak lenni, és egyáltalán nem mondanám csúnyábbaknak őket. Amúgy egy kicsit "visszafogottabb" szépségű lány sok fiúnak jobban bejön (köztük nekem is), mint pl. egy "Playboy-érett" bombázó.
(Ez kb. olyan közhely, hogy "miért olyan hülye minden rendőr?")
29/F
7/18 anonim válasza:
Szerintem is nincs ilyen.Különben is mindenkinek meg van a maga szépsége, a maga természetessége, hiszen olyan sok félék vagyunk.
8/18 anonim válasza:
Nos én pl lehet csúnyának tűnök, mert nincs időm kikenni magam, fél óráig sminkelni, mielőtt reggel suliba megyek, mert bejárós vagyok és nem öltözök ki, mert a suliba tanulni járok nem buliba..Elég jó tanuló is vagyok, így valóban, ha azt nézzük egy okos csúnya lánynak tűnhetek mások szemében.. Ettől függetlenül hétvégén én is kiöltözöm stb, ha a párommal megyünk bulizni vagy valahová..
9/18 anonim válasza:
Az első jó nyomon jár, csak fordítva mondja. Úgy gondolom, a szép lányok túlélési esélye alapból sokkal magasabb, az adottságaik biztosítják, hogy ne csak éljenek, hanem magas életminőségben élhessék az életüket. Ha egy lány nem néz ki kifejezetten jól, már nem hullanak az ölébe azok a dolgok, amik egy gyönyörű nőnek könnyen megadatnak, ezért ehhez értéket kell magukban kifejleszteni. Végülis a kérdés is inkább "Miért okosak a ronda lányok?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!