Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha szakítás után megválaszolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szakítás után megválaszolatlan kérdések maradtak bennem, akkor van értelme később feltenni a barátomnak?

Figyelt kérdés

Valójában sosem mondta el,hogy neki mi a problémája velem,min változtassak,hogy jobb legyen a kapcsolatunk. Csak eljutott arra a pontra,hogy kész,vége,szakítunk.

Nekem pedig csak el kellett ezt már fogadnom.

De most úgy érzem,hogy ez nem fair,én is a kapcsolat része voltam,szeretném tudni az indokot,hogy miért hagyott el.

Alapvető probléma volt a kommunikáció hiánya,ő sosem mondta el,hogy min kellene változtatnom,csak láttam rajta,hogy rosszul érzi már magát.

Ha pedig kérdztem,hogy mi a gond...Nem akart választ adni.

2011. máj. 21. 09:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Felesleges megkérdezni tőle, nem fogsz logikus vagy értelmes magyarázatot kapni. Azt mondtad láttad rajta hogy nem érzi jól magát a kapcsolatban. Ennek ellenére hallgatott. Szerintem már nem szeretett téged, csak arra várt hogy te lépj ki először a kapcsolatból és neki ne kelljen magyarázkodnia. Végül nem tudta kivárni, de magyarázkodni sem hajlandó. Végül is azt tényleg nagyon gáz lehet kimondani valakinek hogy már nem szeretlek. Tisztességes lenne ugyan, mert nem hagyna kétségeket és bizonytalanságot. Meg akkor jönne a kérdés hogy na de miért? Mert a szerelem nem szeretetté alakult át, hanem elmúlt és nem maradt semmi, csak a közöny. Vagy beleszeretett másba. Sok minden lehet még, de ha valaki ennyire nem hajlandó megmagyarázni azt nem is érdemes faggatni szerintem.Válassz egyet a fenti lehetőségek közül és élj abban a tudatban.Amelyik jobban tetszik.Minden eshetőség baromi fájdalmas. Én voltam már ilyen helyzetben. Az én párom sem mondott semmit, ő még hezitált is hogy mit tegyen. Aztán eldöntötte a dolgot az hogy láttam egy másik lánnyal kézen fogva. Mindennapos sztori:)
2011. máj. 26. 08:53
 22/22 anonim ***** válasza:

Én is jártam hasonlóan.

Megoldás: Nem tenni semmit.

Mert egy ilyen ember, aki látszólagos ok nélkül, magyarázat nélkül elhagy, szerintem, nem alkalmas válaszoló. Tehát én a helyedben nem "tanulnék" tőle. Hogy "mit rontottál el". Szerintem te is tudod, hogy semmit....

Nem is őszinte az, aki ilyet mond: Ilyen rejtélyes vagyok.. Felhozna esetleg valami ál-indokot, amin megint csak te rágnád magad, megint lenne miről beszélgetnetek, és csak tovább tartana a fájdalmad.

A magyarázat ilyen esetekben mindig a harmadik megjelenése. Te bátor ember vagy, ő pedig nem. Keress szerintem hozzád hasonlóan bátor Társat, akiről az első pillanattól tudod, miért vagy együtt. :) Sok jót kívánok neked, te nagyon kedves és türelmes vagy, leszel te még boldog, boldogabb szerelmes, mással. :))

2011. jún. 15. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!