Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szakítás után megválaszolatlan kérdések maradtak bennem, akkor van értelme később feltenni a barátomnak?
Valójában sosem mondta el,hogy neki mi a problémája velem,min változtassak,hogy jobb legyen a kapcsolatunk. Csak eljutott arra a pontra,hogy kész,vége,szakítunk.
Nekem pedig csak el kellett ezt már fogadnom.
De most úgy érzem,hogy ez nem fair,én is a kapcsolat része voltam,szeretném tudni az indokot,hogy miért hagyott el.
Alapvető probléma volt a kommunikáció hiánya,ő sosem mondta el,hogy min kellene változtatnom,csak láttam rajta,hogy rosszul érzi már magát.
Ha pedig kérdztem,hogy mi a gond...Nem akart választ adni.
Én is jártam hasonlóan.
Megoldás: Nem tenni semmit.
Mert egy ilyen ember, aki látszólagos ok nélkül, magyarázat nélkül elhagy, szerintem, nem alkalmas válaszoló. Tehát én a helyedben nem "tanulnék" tőle. Hogy "mit rontottál el". Szerintem te is tudod, hogy semmit....
Nem is őszinte az, aki ilyet mond: Ilyen rejtélyes vagyok.. Felhozna esetleg valami ál-indokot, amin megint csak te rágnád magad, megint lenne miről beszélgetnetek, és csak tovább tartana a fájdalmad.
A magyarázat ilyen esetekben mindig a harmadik megjelenése. Te bátor ember vagy, ő pedig nem. Keress szerintem hozzád hasonlóan bátor Társat, akiről az első pillanattól tudod, miért vagy együtt. :) Sok jót kívánok neked, te nagyon kedves és türelmes vagy, leszel te még boldog, boldogabb szerelmes, mással. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!