Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha szakítás után megválaszolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szakítás után megválaszolatlan kérdések maradtak bennem, akkor van értelme később feltenni a barátomnak?

Figyelt kérdés

Valójában sosem mondta el,hogy neki mi a problémája velem,min változtassak,hogy jobb legyen a kapcsolatunk. Csak eljutott arra a pontra,hogy kész,vége,szakítunk.

Nekem pedig csak el kellett ezt már fogadnom.

De most úgy érzem,hogy ez nem fair,én is a kapcsolat része voltam,szeretném tudni az indokot,hogy miért hagyott el.

Alapvető probléma volt a kommunikáció hiánya,ő sosem mondta el,hogy min kellene változtatnom,csak láttam rajta,hogy rosszul érzi már magát.

Ha pedig kérdztem,hogy mi a gond...Nem akart választ adni.

2011. máj. 21. 09:54
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Igen,azt hiszem írni fogok neki.

Nem most,most kicsit hagyom,hátha ő is tisztábban látja a dolgokat.

Talán ő is visszakeresi hogy mi miért alakult így,vagy úgy.

Sajnos,sosem volt beszédes típusú ember,elég nehezen mondta ki,ha bármi problémája volt. (akár munkahely,akár más).

Szerinte ez ember csak magára számíthat,egyedül kell megoldani a problémákat.

De azut gondolom,hogy egy kapcsolat javulásáért tenni is kell,és nem csak megmondani könnyes szemmel,hogy: Megszakad érted a szívem,nem tudlak elengedni,szeretném,hogy működjenek a dolgok.

Ez mind szép és jó,de ha nem tudom,hogy hol rontottuk el,ő mitől nem érzi magát jól,akkor hogy a francba változtassak?

Nagyon nehéz természete van. Nem szívesen beszélt sosem az érzéseiről.

2011. máj. 21. 10:58
 12/22 anonim ***** válasza:

Látod, már félig-meddig meg is adtad a választ:

"Szerinte ez ember csak magára számíthat,egyedül kell megoldani a problémákat.

De azut gondolom,hogy egy kapcsolat javulásáért tenni is kell,és nem csak megmondani könnyes szemmel,hogy: Megszakad érted a szívem,nem tudlak elengedni,szeretném,hogy működjenek a dolgok.

Ez mind szép és jó,de ha nem tudom,hogy hol rontottuk el,ő mitől nem érzi magát jól,akkor hogy a francba változtassak?

Nagyon nehéz természete van. Nem szívesen beszélt sosem az érzéseiről."

2011. máj. 21. 11:08
 13/22 anonim ***** válasza:
Én feltenném a kérdéseket. Lehet beégnék, de nem érdekel, addig úgysem nyugodnék, amíg nem kapnék valami választ, és nem is tudnám lezárni rendesen magamban a múltat, hogy valami böki még a csőröm.
2011. máj. 21. 11:29
 14/22 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy már nem szeretett úgy, hogy el tudja képzelni veled a jövőjét, de megbántan nem akart. Én sem mondtam el az exemnek, hogy egyre gyakrabban bánt a butasága. Néha finoman céloztam rá, de nem fogta fel. Ha komolyabb okot megemlítettem volna, ha hisztizett volna, hogy miért bántom. Ő is azt mondta, hogy a kommunikáció hiánya... de nem lehetett vele beszélni. "Tudom, hogy nem vagyok tökéletes", de bármilyen apró hibát megemlítettem, bevágta a durcát.

Kell nekem ez a hiszti? Nem. Inkább csendben elköszöntem tőle.

2011. máj. 21. 12:31
 15/22 anonim válasza:
Mond azt hogy ennyit megérdemelsz, ezzel még tartozik neked ennyi idő után,hogy 2és fél év.Légy határozott.Ez pszichológia,gondolkodni fog,de az is lehet hogy nem fogsz örülni a válasznak...Biztos kiismerted ennyi idő után?
2011. máj. 21. 13:33
 16/22 A kérdező kommentje:

Érdekes kedves utolsó válaszoló,amit írsz.

"Biztos,hogy kiismerted ennyi idő után?"

A szakítás előtt voltunk még,és én mondtam neki,hogy milyen furcsa,hogy azt érzem,hogy téged még 2 és fél év után sem tudtalak igazán megismerni.

Erre ő mosolygott és ezt válaszolta: "Látod,én ilyen rejtélyes és kiismerhetetlen vagyok."

Azt gondolom,hogy én sokkal jobban megnyíltam neki,bíztam benne,támaszkodni mertem rá.

De az ő gondolkodása olyan volt,hogy az ember csak magára számíthat.

Ez szerintem nagy hiba,ha nem mer valaki odaadással lenni a párjáért.

Mostmár belátom azt is,hogy ő másképp mutatta ki,hogy szeret.

Inkább a tettekben,mint szavakban. Segített megírni,megszerkeszteni a beadandómat,még ha fáradt is volt.

De nekem azért hiányzott az nagyon,hogy megerősítsen abban,hogy szép vagyok,csinos vagyok,hogy szeret.

Ezeket most látom csak be.Akkor meg elégedetlenkedtem neki,hogy miért nem mutatja ki jobban az érzéseit irányomba.

2011. máj. 21. 15:35
 17/22 anonim ***** válasza:

péntek még nem volt rég. Szegezz neki minden kérdést. Én egy A/4-es lapot tele írtam kérdéssel, és még így se kaptam mindenre választ. Ejtsd meg minél hamarabb, mert minél több idő telik el, annál értelmetlenebb lesz, de gyötörni fog tovább a miért.

20/l

2011. máj. 25. 22:59
 18/22 anonim ***** válasza:

"Én egy A/4-es lapot tele írtam kérdéssel"

Ezek szerint mások is csinálnak ilyet? :)

2011. máj. 25. 23:49
 19/22 anonim ***** válasza:

A szakítás előtt voltunk még,és én mondtam neki,hogy milyen furcsa,hogy azt érzem,hogy téged még 2 és fél év után sem tudtalak igazán megismerni.

Erre ő mosolygott és ezt válaszolta: "Látod,én ilyen rejtélyes és kiismerhetetlen vagyok."

- inkább csak kuka..

Ha valaki nem beszél, úgy könnyű titkokat tartani.

Másrészt, Kedves Kérdező, ha eddig nem beszélt, ezután sem nagyon fog. Én is hasonlóan működöm, ha valami bánt, magamban fortyogok, de a világért nem mondanám ki. Csak nagyon nehezen bukik ki. Kicsit védem a környezetemet - barátnőmet - mert nagyon gonosz tudok lenni akaratlanul is, és nem akarom mélyen megbántani, csak mert rossz kedvem van, neki meg sikerül rátennie egy lapáttal.

Az exbarátod esetleg nehezen fejezi ki az érzéseit szavakkal, ezért nem osztja meg őket.

Ha ilyesmi a helyzet, akkor nem sok értelme van beugrani hozzá, hogy ezt/azt te meg akarod kérdezni. Inkább első körben kérdezd meg, és hagy rá időt, had rágódjon...

23F

2011. máj. 26. 00:24
 20/22 HeriHery ***** válasza:
Kérdezni sosem késő! Ha szeretett akkor válaszolni is fog. Te pedig leszűrheted a tanúságot már ha lesz.
2011. máj. 26. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!