Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz az, hogy azok a nők, akik megcsalják a pasijukat csupán azért teszik, mert nem kapnak meg tőle valamit lelkileg vagy testileg?
Figyelt kérdés
2011. máj. 20. 16:25
11/16 anonim válasza:
17:35 - bocsi helyesbítek, ez nem kifejezetten a nők ellen irányult, hanem általánosságban mondtam. Szóval ha valaki nem bír magával ujjazza meg magát vagy verje ki magának és kész.
12/16 anonim válasza:
Oh így már értem és egyet értek
13/16 A kérdező kommentje:
Az ilyen nők próbálják magukat beállítani "érzelmes kis szerény lelkeknek" ezzel a dumával. Szeretethiány, mi? Még aztán a pasi lesz a hibás, mert nincs önkontrollja a csajnak, és ha már nem kap meg valamit, akkor rögtön félrekúr...
2011. máj. 20. 18:59
14/16 anonim válasza:
ha mindenki ekkora szentf@sz, mint ti, akkor nem is értem, hol vannak ezek az alávaló csalfa lányok.
15/16 anonim válasza:
ja, amúgy meg akkor csalják meg a pasit, ha az nem tudja kivívni a tiszteletet. csak ennyi kell. nem csak a lányon múlik. egy papucsot könnyű szarba venni. akit megcsalnak, az általában meg is érdemli; először magában keresse a hibát, aztán "ribancozza" le a nőjét.ennyi.
16/16 anonim válasza:
Aki megkapja ha kell neki, annak nincs szüksége másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!