Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, aki nem bánja, hogy a barátja nagyon vékony? (pl. én)
Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 19:12
21/27 anonim válasza:
Persze, én spec. a vékony pasikat szeretem. :D volt már, hogy amikor helyesnek mondtam valakit, beszóltak a barátnőim, hogy milyen gebe, de szerintem sokkal szexibb egy vékony srác, mint egy dagadt, vagy kigyúrt állat... nagyon fontos egy pasinál nekem, hogy milyen az alkata, és a kövér/túl izmos fiúknak nálam sosem volt esélyük. (Bár azért a csajnak is elég gáz tud lenni, ha a pasija vékonyabb, nagyon gebe fiú mellett én is hülyén néznék ki sajnos :/ [174/60])
22/27 A kérdező kommentje:
én megpróbálnám megszeretni azt akin látom h nem boldogul magával...én bebizonyítanám neki, hogy igenis lehet szeretni, de az a gond h ezt fordítva nem tudom elképzelni
2011. máj. 18. 20:05
23/27 anonim válasza:
Értem. No de, fel a fejjel, bízz önmagadban.
24/27 anonim válasza:
Nekem bejönnek a vékony pasik csak félnék hogy eltöröm őket az ágyban! :D de ez fordítva is igaz.. szóval most gondolj bele hogy van egy gizda csaj.
Amúgy fogadd el magad és akkor minden okés.
25/27 anonim válasza:
... vaaagy el kéne kezdeni edzőterembe járni. (és NEM otthon bohóckodni 5kg-os kézisúlyzókkal...)
26/27 A kérdező kommentje:
értem értem
2011. máj. 18. 21:02
27/27 anonim válasza:
Az én barátom is nagyon vékony. Eleinte ez nem igazán tetszett, de ma már kifejezetten szeretem, hogy mindenhol látszanak az izmai, mindenütt feszes, kemény a teste :) Nemcsak megszokni, megszeretni is könnyű volt a dolgot. No para! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!