Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet féltékenynek lenni? Mennyi a nem baj?
Nálatok ez okozott veszekedést? és ha igen mekkorát?
Nekem igazából nagyon jól esik , hogy féltékeny nagyon szeretem őt, olyankor annyira megölelném és megvigasztalni, hogy nincs semmi baj:) De volt mikor annyira azt mondta, hogy én biztos megcsalom meg minden és nem tudtam megnyugtatni. De aztán sikerült, nem lett belőle veszekedés, bár néha volt. Ti ezt hogy kezelitek? megbeszélitek vagy összevesztek hogy ki féltékeny most kire? És normális választ irjatok, mert néhányan már nem tudnak normálisan irni. Köszi:D van kivétel.
Nálunk szerencsére nincs féltékenység. Úgy gondolom, hogy leginkább a bizalom /sokszor önbizalom/ hiánya az oka. Esetleg rossz tapasztalat., Nehéz leküzdeni.
23/F 19/L
Az első vagyok.
A féltés és a féltékenység között nagyon vékony a határ. Szerintem annyi megengedett, amennyit konfliktusok nélkül mindkét fél még tolerálni tud.
én nem bírom elviselni ha féltékenykedik valaki.
páromtól főleg nem. volt ebbl vitánk exemmel rengeteg, ő megcsalt nagyon sokszor, és féltékenykedett, nem értette meg hogy én nem fogom. hihetetlen bezártságérzet és idegesítő és fhuj. nem egészséges. ne legyen féltékeny. ha meg akarom csalni úgyis meg fogom ha féltékenykedik, ha nem akarom akkor meg nem.
Első köszi :D többinek is:D
De most akkor ő félt és féltékeny is? Annyira édes de nem csaltam meg sosem és nem is fogom:) Már több mint 8 hónapja együtt vagyunk, csak azért a féltékenység feljön, nekem jó ha ő az, jó megnyugtatni őt, hogy nem kell félnie, csak az övé vagyok:)
A féltékenykedéssel azért kell csínján bánni, mert néha birtoklási vágyból is eredhet. A bántalmazott nők nagy része beleszalad abba a csapdába, hogy "óó, de édes, hogy ennyire félt", majd egy esküvő és egy terhesség után már percre pontosan el kell számolni azidejével, dolgozni nem járhat, a pénzzel is sakkban tartják, stb.
Nem minden féltékenykedésre igaz ez, de a kontrolláló férfiak mindegyike féltékenykedik eleinte. Később személyes szabadságban korlátoz, majd jön a lelki és/vagy fizikai bántalmazás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!