Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek van okom féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van okom féltékenynek lenni vagy ideje lenne elmennem orvoshoz?

Figyelt kérdés
3 éve lesz,hogy együtt vagyunk a barátommal. Nemrég szakítottunk(hát persze,hogy a féltékenység miatt) és volt egy kis szünet,de újra össze jöttünk.Igazából visszakönyörögtem magam..volt már ilyen akkor ő könyörögte vissza magát...ez az állapot megy már jó ideje,de nem tudjuk elhagyni egymást végleg. Mostanság nagyon sok új csaj ismerőse lett facebookon(sulijából "ismerte" meg őket)felveszi őket MSN-re is,mondván,hogy barátkozik.(csak lányokkal,mert fiúkkal szerinte bu>zis..-.-) Az osztálytársaival is nagyon jó lett a viszonya,éjfélig dumál velük MSN-n,engem meg szépen fogalmazva lesz*r. Szakítás után egyből írogatott csajok fényképei alá,hogy megismerné őket meg,hogy nagyon szépek..stb.Rám hajtott egy pasi a szünet alatt,de miután megtudta egyből látni akart,mert félt,hogy összejövök a fiúval. Furán viselkedik,mintha titkolózna. Tudom csúnya dolog,de beleolvastam a naplózott beszélgetéseibe,mert úgy éreztem,hogy megcsal. Lett volna valami találkozója egy csajjal,de nem jött össze,mert meglepiből eljöttem hozzá(azt írta a csajnak,hogy bárcsak eljött volna hozzá és akkor hátha hazamentem volna..)Rengeteg új ruhát vett manapság,nagyon öltözködik,tökéletes akar lenni mindig és olyan is lett a stílusa,hogy szeressék a csajok(ilyen converse cipőket vesz,mert az menő,kicsit emóskodik). Jelszavakat rak a gépére,telefonjából mindent kitöröl. Sorolhatnám még..Lehet,hogy csak az agyamra ment már és én is túlzásba viszem,mert mindent megcsalásnak veszek..Mit tegyek??? Ne röhögjetek ki..-.-köszönöm
2011. máj. 14. 21:34
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

"azt írta a csajnak,hogy bárcsak eljött volna hozzá és akkor hátha hazamentem volna.."

Hülye vagy, ha ezt lenyeled.

2011. máj. 14. 21:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Már mindet lenyeltem amit csak lehetett...
2011. máj. 14. 21:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Jól írja az első.

Amúgy gondolom, hogy elég fiatalok vagytok, ha az "emó" és "kommersz" cipő ilyen menő felétek, így azt mondom, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta jó, valamint: még bőven előtted az élet, keress mást.

2011. máj. 14. 21:39
 4/6 A kérdező kommentje:

18évesek vagyunk. 15évesen jöttünk össze és elsők vagyunk egymásnak minden téren..

Eszem azt mondja,hogy hagyjam el talán évek múlva összejövünk,de a szívem parancsol és nem bírok elszakadni tőle..

2011. máj. 14. 21:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős helyzet... nekem is volt ilyen kapcsolatom, amiben a se vele se nélküle helyzet alakult ki. az 2 év tartott... De nem érdemes maradni... lépj tovább. Mert ezzel csak a többi lehetőséget szalasztod el magadtól.. Teljesen mindegy, mit irogatott másnak, ha már megtört párszor köztetek a kapcsolat, az te is tudod, hogy nem véletlen volt. Felejtsd el, kezdj új életet.. hagyd és legyél tényleg boldog valakivel...! (25L)
2011. máj. 14. 21:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Vááá de nem bírok elszakadni tőle,mintha az egyik felem elvennék tőlem..Az 1 hét szünet alatt is fogytam 3kg-t,sírógörcseim voltak és iszonyatos fejfájásom ami miatt orvoshoz kellett mennem. Nem tudnám végig csinálni. :(
2011. máj. 14. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!