Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem éri meg féltékenynek lennem? Ti mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés
Arról van szó hogy a pasim volt csaja az én banőm lett és találkoztunk így 3-an én pasim meg az a csaj és teljesen úgy nézett rá a pasim mintha ő lenne az egyetlen csoda meg úgy elvoltak mint a pasim meg én kb 4 hónapja és pl volt amikor beharagudott az a csaj és teljesen be volt omolva a pasim és amikor velem összeveszik akk meg semmise nem hülyézi le magát.... és akkor mondta a bnőm hogy kibékül a pasimmal ha megöleli őt a pasim erre odarohant és megölelte és teljesen megszorította szinte engem nem ölelt meg így ő... Szerintetek jogos a féltékenységem? azt mondta hogy már másodszorra nem lenne ugyanolyan jó meg hogy engem szeret meg minden de ilyenkor ez nem látszik... meg elolvastam egyik levelüket a bnőm mutatta és azt írta benne a pasim hogy kedveli a csajt meg hogy nagyon hiányzik neki és hogy jó volt őt látni meg hogy nem bírná ki hogyha kiköltözne a bnőm Angliába mert oda költöztek volna de végül nem.....
2011. máj. 8. 20:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Az h jogos-e az attól függ h mennyire képzeled be ezeket a dolgokat. Mert ez alapján lehet jogos, de nem feltétlenül az.
2011. máj. 8. 21:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is tuti féltékeny lennék. (Bár eszembe sem jutna a pasim volt barátnőjével barátkozni...)

Beszélj erről a barátoddal, ha egyértelműen látszik, hogy csak barátként érdekli a csaj, akkor hagyd. Ha nem...hát én hisztiznék, a barátnőmmel többet egyikőnk sem találkozna..:D nagyon szeretem a jelenlegi barátomat. Ha kevésé szeretném, lehet nem érdekelne, de azért vigyáznék, ne legyen köztük semmi komolyabb, amíg én vagyok neki.

Konkrét választ nem tudok adni, de elmondtam én mit tennék.

2011. máj. 8. 21:05
 3/6 A kérdező kommentje:
az a baj velem hogy én még ok nélkül is tudok féltékeny lenni de ez a barátomnak és nekem se jó.... nem akarom őt elveszíteni de ilyenkor azzal nyugtatom magam hogy soha nem csalna meg, meg hogy szeret meg mondta hogy egy ilyen .... csajt nem hagyna el senkiért főleg nem a volt csajáért ( azért nem írtam oda hogy milyen csajért mert nagyképűségnek tünne de én nem vagyok az bár néha lehet hogy jobb lenne mert önértékelésem nagyon problémás )
2011. máj. 8. 21:08
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :) barátommal fél éve együtt vagyunk és mondta barátom is hogy tuti nem jönne össze vele meg teljesen szeretgetett ma meg mondta hogyha féltékenykedek csak tönkre teszem az egészet és nincs okom rá.. az a bajom szerintem hogy nem hiszem el hogy nem csalna meg magyarán nem bírok benne teljesen 100% bízni benne
2011. máj. 8. 21:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Sosem szabad snekiben sem megbízni teljesen, csak önmagadban!:)

Szerintem nyugodj meg, az alapján amit most írtál, nagyon szerencsés vagy vele. Egyébként sem lenne semmi értelme, ha viszsaníyúlna a múltba, hiszen ott vagy neki te!:)

2011. máj. 8. 21:16
 6/6 anonim ***** válasza:
visszanyúlna*
2011. máj. 8. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!