Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korotokban találtátok meg az igazi párotokat?
Nekem volt már egy 6éves, egy 2,5 éves kapcsolatom, amiben tudtam, hogy nem ez lesz a végső, hisz nem volt felhőtlen és egyéb okok miatt maradtam velük, mégis majdnem 9 évet pazaroltam el az életemből erre. Jelenleg 1,5 éve van egy párom akinél érzem hogy igen ő lesz az, ő az akit kerestem és vele akarom leélni az életem. Az előző kettőnél is éreztem, de tudtam hogy nem fog összejönni, mégsem léptem. Ti hogy vagytok ezzel? Mennyi kapcsolat kell ahhoz, hogy végül kikössél annál a személynél aki neked kell?
24L
13 évesen kezdődött az első kapcsolatom a 6 éves. Rá pár hónappal jött a 2,5 éves, és arra rá szintén pár hónappal a mostani. Tudom kellett volna több időt hagynom gyászolni, a 6 éves viselt meg a legjobban őt nagyon szerettem, de el kellett hagynom, mivel élni akart :( a 2,5 éves meg csak úgy jött, hogy féltékennyé tegyem az exem és hát ilyen sokáig tartott, sajnos rosszul válaszottam a bánattól nem vettem észre hogy egy nagyon agresszív embert fogtam ki,így mondhatnám, hogy a fogja voltam, mert mindig fenyegetett, bántott, nem mertem elhagyni, szerencsére egy nagyon részeg éjszakáján kimondta ő hogy elhagy, akkor voltam a legboldogabb, és azt már nem vonhatta vissza így megszabadultam tőle. Szóval ezt a kapcsolatot nem kellett gyászolnom, csak azon a sok sérelmen kellett magam túltenni, amiben a jelenlegi párom nagyon sokat segített, és vele már a közös jövőt tervezzük. Bárcsak én is olyan szerencsés lennék mint az egyik válaszoló aki 25 éves lány és a második gyermeket várja és megvan minden. Gratulálok neki. Remélem a mi közös jövőnk is minél hamarabb eljön.
Köszönöm a válaszokat.
Pár hónappal a 19. születésnapom előtt. Annyira eldöntöttük ezt, hogy csak na, és félelmetes, mennyire összeillünk. Tulajdonképpen mindig is erre vágytam, egyetlen legjobb emberre. Lám, ilyen is van.
Azzal az emberrel pedig minek összejönni, akinél nem érzi azt az ember, hogy "igen, ő az!"?
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!