Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit esztek az ilyen típusú férfiakon akiknek h*mokos kisugárzása kb olyan hogy inkább ilyesztő mint szexy? Meg az a haj. Meg a kidolgozatlan izomzat igazi semmirevaló!
12:55!
szerintem feleslegesen vitázunk!
Mert:
1. foggalmad sincs ki vagyok , hány éves vagyok mennyi tapasztalatom van.
2. nekem sincs arról fogalmam h te hány évesen osztod itt az észt!
Nos. Sokan azzal támadjátok a kérdezőt, hogy neki mivel ártottak ezek a divatbu*ik. De a kérdező nektek mivel ártott? Ja, hogy semmivel, csak feltett egy kérdést? Amit ti rögtön személyes támadásként éltek meg ? Persze, hogy annak élitek meg. Mert vagy ti is ilyen kis fiúcskák vagytok, vagy pedig nektek csak ilyennel volt dolgotok.
A rózsaszín pólósra, hogy aki felmeri húzni az a férfi stb... Ha seggbe merem rakni a szomszéd srácot akkor férfi vagyok vagy egy meleg?Én már nem tudom, döntsd el te.
Amúgy meg tényleg a tini lányok körében a legmenőbbek ezek a "férfiak". De ők sem túl "nőiesek" a tükörben villanó "most szoptam" csücsörítéses szájjal készült képeken. Egyik sem különb.
Ja igen. ÉS elég volt a videón megnézni az első pár másodperben, hogy tartja a lábát a férfi. Nem is kellett a fejére nézni. Abból látszik már, hogy megjárattak a popóját. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!