Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit esztek az ilyen típusú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit esztek az ilyen típusú férfiakon akiknek h*mokos kisugárzása kb olyan hogy inkább ilyesztő mint szexy? Meg az a haj. Meg a kidolgozatlan izomzat igazi semmirevaló!

2011. máj. 18. 11:17
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Én pl utálom az ilyen dizájnmajmokat.

És milyen sz@r számot énekel! Te jó ég...

25/N

2011. máj. 18. 11:32
 12/33 anonim ***** válasza:
51%
Szerinted minden nőnek az izomagyúak jönnek be? Akik ugyan olyan bunkók, mint te. Ugatnak, ha nem nekik van igazuk, vagy épp vkinek más a véleménye? Hát ez téged minősít! Mellesleg ez a srác nem ronda és nem homokos csak azért, mert kisfiús az arca. Majd később komolyodni fog. Vkinek ez tetszik, vkinek nem. Miért nem tudod ezt elfogadni? Mellesleg te csak irigykedsz, gondolom nem kellesz senkinek (nyugodtan lepontozhatsz, gondolom attól nagyfiúnak érzed majd magad)
2011. máj. 18. 11:34
 13/33 A kérdező kommentje:

11:34

Nagyon nagy okos tojás lennél már:D csak az a baj nem fogod fel a szituációt:Dolvass vissza 2 vel nagyon jól megfogalmazta az egyik válaszoló hogy miért nem veszik észre a normális pasikat a csajok az utcsó vázlatpontban:Degyébként meg kvára irigy vagyok egy ilyen sz*rfészkre igenXD fel is akasztanám magam ha ilyen lennék:Degyébként meg én is egy türelmes ember vagyok csak kiváncsi az ilyen furcsa dolgokra hogy miért is fordult ennyit a világ és az ideál miért lett az izmosról a sovány hom*r

2011. máj. 18. 11:48
 14/33 anonim ***** válasza:
63%
Azt egy férfia írta, aki nem látja át úgy a helyzetet, mi mint nők. Te, mint férfi lehet egyetértesz vele, mert azt hiszed az úgy van, ahogy mondja, de az elég messze van a valóságtól. És akkor is irigy vagy, mert ha nem lennél, akkor nem idegesítene az, hogy vki nem csak izmosan és üres aggyal akar nagymenő lenni
2011. máj. 18. 12:01
 15/33 A kérdező kommentje:
nem tudom egy egyetemet végzett embernek hogyan lehet üres az agya?:D:D
2011. máj. 18. 12:23
 16/33 anonim ***** válasza:
44%
Nem tudom, hogy valósítottad meg, de sikerült! ezaz! (mellesleg nem érdekel a felvágásod, mit végezték kommunikáció és médiaszakot, vagy egyéb büfészakot:D:D:)
2011. máj. 18. 12:27
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok, de abszolút egyetértek akérdezővel. A bátyám példáján is látom, hogy a csajok előbb vállalnak be egy komplett hül.ye majmot, mint egy rendes, de abszolút átlagos külsejű, normális palit. És ez nem irigység a férfiakban, hanem elkeseredettség, amiért kénytelenek végignézni, hogy a legjobb nők érdemtelen senkikkel akadnak össze.

Ugyanez érzékelhető női oldalon is. Már semmi nem számít, csak kikent-kifent, vasalt hajú cica legyen valaki, hogy egy mondatot nem tud végigmondani tiszta magyarsággal, az nem számít. És ha valaki nem olyan, akkor bárki lehet, nem kíváncsi rá a kutya se :)

Mielőtt beszólnátok, nem, nem vagyok ronda, és van párom is, de látom, amit látok.

És persze általánosítok, de itt már lehet: egyszerűen alig látni ellenpéldát.

25/N

2011. máj. 18. 12:33
 18/33 anonim ***** válasza:

Ha külsőségekről beszélünk, akkor én inkább előnyben részesítek egy olyan férfit, amelyiket a többi leb*zizza - nyilvánvalóan a féltékenységből - mint egy olyannal, aki kövér, kopaszodik, nem figyel oda az egészségére, sört vedel - mert feltételezem, hogy neked ez a "férfias"

A rózsaszín pólóról már ne is beszéljünk! Az az igazi férfi, aki felveszi, mert tetszik neki és nem arra figyel, hogy ki mit szól be neki ezért! Nem az, aki ugat, hogy "de olyat a b*zik hordanak".

2011. máj. 18. 12:50
 19/33 anonim ***** válasza:

11:34-es!

Hány éves lány vagy te??

szerintem valami álomvilágban élsz! Persze biztos osztod majd nekem is az észt! Kíváncsi vagyok mennyi tapasztalatból mondod amit mondasz...

egyébként a kérdezővel egyet értek. Mi az h semmi valóság nincs abban amit az egyik válaszoló írt??? "hogy nem látja át a helyzetet" Nem a f@szt nem! Te vagy az aki nem akarod átlátni, persze lehet h te is fiú vagy és pont olyan mint aki a videóban és nem is nő vagy csak véded az érdekeidet.

vagy egy elkényeztetett lány vagy...

2011. máj. 18. 12:54
 20/33 anonim ***** válasza:
48%
És téged ez miért zavar ? Miért nem lehet mindenki úgy boldog ahogy akar? Olyan világot akarsz ahol majd Te megmondod hogy ki kivel illik össze és hasonló dolgok? Tudod van egy testi és egy szellemi fejlettség. Nem mindenkinek Te jössz be. És hiába tagadod hogy irigység, mert ez bizony irigység, hogy egy ilyen fiúnak több csaja lehet és ez zavar Téged, szóval irigy vagy. A másik hogy hogy lehet üresfejű aki egyetemet végzett... senki nem kérdezte mit végeztél. Bizonyos szellemi tulajdonságok nem fejlődnek egyetemmel. Bár az sem mindegy milyen szakon végezted. De ilyen választ... Valaki azt mondja hogy nem jól gondolkodsz és akkor már visszavágsz azzal hogy Te egyetemet végeztél. Ez megint csak Téged minősít. És akkor csodálkozol hogy nem kellesz a nőknek. Amúgy tényleg érdekel hogy az irigységen kívül mit zavar Téged hogy kinek kicsodája van? Hatással van a Te életedre? Bántottak Téged?
2011. máj. 18. 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!