Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit esztek az ilyen típusú férfiakon akiknek h*mokos kisugárzása kb olyan hogy inkább ilyesztő mint szexy? Meg az a haj. Meg a kidolgozatlan izomzat igazi semmirevaló!
Ízlések és pofonok..............
Nekem speciel ez a srác nem tetszik.
18/L
- vannak nyáladzós figurájú pasik, mint aki a videóban is van ez amolyan 12-17 éves korosztály kedvence
- vannak hájas kopaszodók sörözősök, akik nem tudom kinek az ideáljai
- vannak simán pocakos emberek, akik kissé átlagos pofába tartoznak akik nem valami szépek ilyen az az ütődött alekosz is, aki a "nem számít a külső csak a belső" típusú nők kedvence
- vannak a cicafiúk bu*is beütéssel aki szintén néhány nő kedvence
- vannak az Emosok akik az idióta nők kedvencei
- vannak a rocker pasik akik rockernek akarnak tűnni de nem azok, hát ezek is tetszenek pár nőnek
- vannak a politikusok
- vannak gazadag de ronda pasik (ronda = hájas disznó, hányinger érzetű fej stb)
- vannak a gazadag jóképű izmosabb, értelmes, 2 lábbal a földön járó pasik - ez a ritka nők által kifogott pasi
- vannak a átlag keresetű, sportos kinézetű, viszonylag jóképű, kedves, türelmes pasik ----> akit a nők NEM vesznek észre, mert Nem szemetek, nem kiabálósak és nem pofozzák fel őket
nem tom biztos kihagytam még párat.....Egészítsetek ki! :) 26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!