Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok/Nők! Pénz, izomzat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Pénz, izomzat, származás mennyire számít?

Figyelt kérdés
Vagyis mennyire fontos, hogy gazdag legyen az illető, izmos, vagy a felmenői elit munkahelyen dolgozzanak?
2011. júl. 25. 20:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
11%
Hát,nekem kb. semennyire. :D Mármint: pénz: ha már nagykorú és elvégezte a sulit,tanfolyamot,meg amit kell,akkor azért legyen munkája,de ha nem keres sokat,az nem számít.Izmos: legyen átlagos testalkata.Elit felmenők: leszarom. Kb. ennyi :D 17/L
2011. júl. 25. 20:22
 2/18 twinky ***** válasza:
82%
Nem szamit. A lenyeg, h gazdag legyen, sportos es legyen a Deutsche Bank elnok-vezerigazgatojanak a rokona.
2011. júl. 25. 20:24
 3/18 nielindi ***** válasza:
engem az nem érdekel, h a barátom szülei mit dolgoznak. az fontosabb, h ő vigye valamire és ne azt várja, h a szülei mindent a segge alá vágnak. nem kell, h izmos legyen és nem kell gazdagnak lennie, dolgozzon meg a pénzéért. ő érjen el valamit az elétben, ne ugy, h apuci befizette valahova.
2011. júl. 25. 20:25
 4/18 anonim ***** válasza:
26%
ÓÓÓ az első milyen kis naív :D Majd ha megerőszakolnak mert a barátod gyenge hogy megvédjen vagy amikor nem tudjátok mit kéne enni mert nincs pénz :D a származás csak nagyon kevés embernek számít! Tuti tipp gyúrd ki magad legyél chippendale táncos akkor lesz pénz meg izom is :D
2011. júl. 25. 20:29
 5/18 anonim ***** válasza:
Sztem ez mind dob a dolgokon de ha nincs meg abban akit szeretsz azt úgyis leszarod
2011. júl. 25. 20:29
 6/18 anonim ***** válasza:

Na persze itt álszenteskedünk....

Ne mondjátok már egy jóképű izmos gazdag pasi titeket akarna életetek párjának vele nem mennétek el.....

Lehet fiatalon még nem az összes csaj ez érdekli, de a bátyámat elég sok csaj elhagyta és mindegyik után szegény összetört és ő már 27 éves. Én csaj létemre mindig tartottam a barátnőivel a kapcsolatot és 10 ből 9 csaj azt mondta azért mert még otthon lakik nem keres sokat és neki már biztosság ház és gyerek kell... Pedig a tesóm testépítő és még így is a csajoknak az a baja hogy nincs pénze.

Ennyi erről hogy a pénz, meg néhány dolog nem számít...

Egyértelmű ha van egy vézna srác és van egy kigyúrt és mind a kettőnek ugyan az a csaj kell az izmossal jön össze. És hagyjuk ezt hogy a szép izmos gazdag emberek sok csajt fogyasztanak, ezt embere válogatja. egy ronda srác is ha megkapja a csajokat arrébb dobhatja.

2011. júl. 25. 20:38
 7/18 anonim ***** válasza:
50%
Sok izmos pasit utasítottam már vissza, mert nem igazán tetszenek, meg egyikük sem jött be viselkedésre. Volt gazdag, üzletember udvarlóm is, ő sem kellett. Végül olyanba szerettem bele, aki se nem izmos, se nem gazdag. Azóta is boldogok vagyunk együtt, nem bántam meg.
2011. júl. 25. 20:40
 8/18 anonim ***** válasza:
66%

"Majd ha megerőszakolnak mert a barátod gyenge hogy megvédjen"

persze mert ez nap, mint nap megtörténik...

2011. júl. 25. 20:43
 9/18 anonim ***** válasza:

Melyik pasinak kell ronda, szegény lány??

20/F

Sok rohadt materalista. Undorodom tőletek nemtől függetlenül:D Főleg azoktól, akik nyivákolnak és sajnáltatják magukat, meg mocskolódnak össze-vissza. Gusztustalan.

2011. júl. 25. 20:44
 10/18 anonim ***** válasza:
Izom nélkül is meg lehet védeni magad 80 iq felett.
2011. júl. 25. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!