Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Pénz, izomzat, származás mennyire számít?
Ez a tipikus kitartott nőknek feltett kérdés.
Mutassatok már olyan milliomos izompacsirtát, aki nem váltogatja a csajokat...Hülye lenne nem tenni, ha férfi lennék ilyen helyzetbe én se állapodnék meg. És ha valaki is megnézi ezeket a típusú férfiakat, sorba látni mellettük a szilikonozott pláza cicákat, ezt kár tagadni, ilyen tipus mellé, ilyen típusú nő illik, ennyi. Akinek nem ilyen a gondolkodásmódja az nem fog egy ilyen férfi mellett kikötni.
Szerintem aki nem a plázacica kategóriába tartozik annak ezek a dolgok számítanak:
-legyen dolgos, a munka semmilyen formája nem szégyenletes ha a családod és a magad fenntartásáért csinálod
-az h valaki milyen alkatot szeret nem szeret, úgy is megdől ha beleszeret vkibe, aki meg ilyen dolgokhoz köti, az nem tudom mit fog csinálni 40 év múlva például, ahol kímélet nélkül mindenki megöregedik
-felmenő meg hol érdekeljen bárkit is? Vagy van aki lekéri a családfáját és ha nem volt köztük egy elnök, akkor bocsi veled nem állok szóba? Normális család legyen akikre te is családtagként tekintesz meg ők is terád.
Ennyi.
23N
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:55
Ez már pszichológia és nem biológiai kérdés.
Hát vannak olyan f.. fejek, akik úgy csajoznak, hogy azt mondják, hogy ősmagyar a felmenőjük:DD
Na és, akkor mi van? Gratuálok hozzá. Attól ő még nem lesz jó, szép, okos stb...Mint ahogy a neve is szart ér.
ma 20:55
Így biztos igazad van, biztos az elsőnek volt több nője.
De tudod, van, akinek a kapcsolat minősége számít, van, akinek a mennyiség. Aki a mennyiségre megy és nyavalyog, hogy jaj, az izmos, gazdag pasiknak már több csajuk volt, azt nem tudom sajnálni. Nem sok nő szeret statisztikai adat lenni.
"Ne mondjátok már egy jóképű izmos gazdag pasi titeket akarna életetek párjának vele nem mennétek el..... "
Kifejezetten taszítanak az ilyenek (a jóképűt kivéve). Ja. És megkérdeztem az egyik kigyúrt, gazdag ismerősömet, hány partnere volt.
Kevesebb (pedig szerintem felfelé túlzott!) mint annak a csini srácnak, aki se nem kigyúrt, se nem nemes, és baromi csóró "szegény". Csak kedves, humoros, nagyon laza, és piszok jól néz ki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!