Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet szakítani a levakarhatatlan típusú pasival?

Figyelt kérdés
Azzal, aki szakítás után ezerszer csörgeti telefonod, folyamatosan hívatlanul beállít hozzád, nem hajlandó lelépni, megérteni, hogy vége. Mi az a módszer, ami a leghatásosabb?
2011. máj. 17. 08:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Viselkedj vele Ordenáré módon. K. anyázzad stb. ki fog belőled ábrándulni.
2011. máj. 17. 08:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az ignorálás a legjobb módszer. Ne vedd fel a telefont, ha beállít hozzád, menjél el, hogy dolgod van, éppen indultál valahova stb. Aztán majd észreveszi magát.
2011. máj. 17. 08:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Tiltsd le a telefonját, és vegyél egy b*szott nagy rottweilert. Vagy mond neki, hogy feljelented zaklatásért.
2011. máj. 17. 08:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Egyszer apukád nyisson ajtót...:D
2011. máj. 17. 08:58
 5/10 anonim ***** válasza:
De ha én lennék az új barátod,ez a fickó azt is megbánná,hogy megszületett..
2011. máj. 17. 09:02
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a szellemes válaszokat. :)

A dolgot színesíti az, hogy van egy pici gyerekünk is, így csak a komoly javaslatokat tudom hasznosítani.

2011. máj. 17. 09:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Én úgy tudtam lekoptatni egy olyan fiút,aki elvileg csak szexre akart,de szakítás után többször keresett mint mikor együtt voltunk.Szóval én úgy koptattam, le h. volt egy új barátom(ez még nem volt elég),de nem vettem fel a telefont, nem válaszoltam az sms-re,de az igazi megoldás az volt amikor meglátott a barátommal,mert ott már látta h.semmi esélye.Szóval ha nincs új pasid,akkor kérj meg egy ismerőst vagy havert, h. tegyetek úgy mint ha járnátok és jelenjetek meg az ex elött vagy legyen nálad a fiú amikro betoppan ez exed.
2011. máj. 17. 09:21
 8/10 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet. De! :) Két évvel ezelőtt volt is valakim és ő is tudott róla, ekkor szakítottam is vele. Ám ő ezt nem úgy fogta fel, hogy szakítottunk és mással vagyok, hanem úgy, hogy az a bizonyos 3. fél a hibás mindenért, ő az, aki elszakított tőle és köztünk minden rendben van, együtt vagyunk...
2011. máj. 17. 11:47
 9/10 anonim ***** válasza:

hát jól kifogtad ezt a barmot. de ha van gyereketek, akkor 100%-osan sosem tudsz tőle megszabadulni...:(

barátnőmnek hasonló pasija volt (bár én őt nagyon bírtam, csak szegény nem tudta felfogni, h vége), ő úgy tudta lekoptatni, hogy nem engedte, hogy elmenjen hozzá, nem nyitott ajtót, nem reagált semmire, törölte mindenhonnan. eltelt így 1 hónap, és a srác végül felfogta, pláne mikor látta, h bnőm boldog egy másik sráccal.

2011. máj. 17. 13:21
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát ez nem túl bíztató... :( Ezért nem is tudom hogyan léphetnék ki a kapcsolatból... A gyerek miatt ugyebár kell, hogy valamilyen szinten kapcsolatban maradjunk, de ő ezt bizonyára arra használja majd ki, hogy "rábeszéljen a visszatérésre"... Totál csapda...
2011. máj. 17. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!