Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelent ez valamit az elkövetkezendő életemben?
csak akkor nem, ha csalódsz majd a fenti típusokban
akkor nem, mert akkor más típus lesz a célirány
Én csak a mentősöket ismerem két állomásról, mert ott vagyok velük, én is ezt csinálom, elég "kanosak", a 12-es beosztás felkavarja őket :))) A tűzoltók talán kiegyensúlyozottabb életet élnek, a 24-48as beosztásukkal. Egyet ne feledj, ezek a férfiak (és nők) mindig dolgoznak, karácsonykor, szilveszterkor, éjjel-nappal, kemény munka, azon túl, hogy fantasztikus, fárasztó is!
Hogy milyen férjed lesz? :D hát, ha ezt tudni lehetne előre... esetleg tanulj ebbe az irányba te is,ha érdekel, és sok hasonlóval találkozhatsz, nagyobb a választék (bár azért ne csak ez motiváljon)! :)
mentősök mellett ott vannak az elhanyagol ápolónénik is...
én egyetlenegy tűzoltóst ismerek, gondolom ebből nem lehet általánosítani, de az az egyetlenegy megismerés nélkül kért arra, hogy lefeküdjek vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!