Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges az h 17 éves, mások szerint feltűnően csinos lány vagyok ( nem ku*vás ) és még nem volt barátom?
Figyelt kérdés
Nem vagyok leszbikus, meg semmi ferde hajlamom nincs csak nem akarok olyannal összeállni akivel tudom h nem tartana tovább pár hétnél . A barátnőim szerint túl magasra helyeztem a mércét, aminek 1 fiú sem tud megfelelni . Én már nagyon szeretnék egy fiút akit tényleg szívből szerethetek. Nagyon elmaradottnak érzem magam. Volt már több jelentkező is, de mindegyiket lekoptattam. Ez normális , lécci segítsetek .2011. máj. 14. 19:40
11/23 No Fear válasza:
Ez egyáltalán nem baj, ritka madár egy olyan normális lány mint te és emiatt ne emészd magad...
én is eddig csak olyanokkal voltam akit igazán szerettem
16/f
12/23 A kérdező kommentje:
Köszi nagyon aranyosak vagytok :)
2011. máj. 14. 20:26
13/23 anonim válasza:
szerintem tedd lejjebb a mércét,és hatalmas változást fogsz tapasztalni az életedben
14/23 anonim válasza:
Szerintem is tedd lentebb a mércét, ez nem azt jelenti hogy állj össze mindenkivel, viszont ne csak azt nézd meg aki szép, mivel az ember külseje bármilyen okból változhat, viszont a belső az nem.
UI: külső változás lehet akár egy baleset vagy valami.
15/23 Chuck válasza:
Leírták nagyjából.....1 normális csaj, ritka ilyet látni...fehí'r holló xDD
Meg talán kicsit vidd lejjebb az elvárásaidat/mércét/...
sok sikert.
17/f
16/23 anonim válasza:
Ez a jó! :D Azt elárulod, hogy mik az elvárásaid?
17/23 anonim válasza:
én rád csak ennyit mondok: <3
19/F
18/23 anonim válasza:
Végre egy jó csaj:) Én lennék a pasid:D
19/23 A kérdező kommentje:
Édesek vagytok , köszönöm :)azt hittem ki fogtok nevetni, nagyon rendesek vagytok :)
2011. máj. 14. 22:19
20/23 A kérdező kommentje:
Privátban megírtam :)
2011. máj. 14. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!