Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány feltűnően kerüli a szemkontaktust, (nem néz rám, gyakorlatilag át néz rajtam), tetszem neki?
Két lehetőség van:
-látja rajtad hogy oda vagy érte, és nem akar tőled semmit, ezért kerüli a kontaktust
-vagy tetszel neki, csak szégyenlős, vagy van barátja.
Szerintem ha feltűnően kerüli, akkor biztos tetszel neki, én sem merek ránézni arra a fiúra aki tetszik, nem tudom miért. Lehet h csak nem akarom h lássa rajtam, mennyire odavagyok érte.
16L
Én is így vagyok vele, lassan 18 évesen!:D
Félénk vagyok, és ilyenkor én is direkt nem nézek a fiúra, aki tetszik!:D
Vagy egy másik helyzet van még, amikor kénytelen vagyok ránézni, mert a szitu úgy hozza, és akkor meg flegmán nézek, evvel próbálom leplezni, hogy tetszik!:)
Szóval igen, szerintem tuti tetszel neki!
Mikor még alsós voltam akkor én is így voltam vele. De még most is!! ha nem látja h nézem és más se akkor percekig képes vok bámulni de más előtt azért nem. Ha ő is rámnéz akk nem kapom el rögtön a tekintetem mert abből már sejtené hanem még 1-2 másodpercig nézem aztán másfelé nézek. De ha szembe jön akk nem tudok ránézni. :D L
L/13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!