Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeret de nekem kell mert szerelmes vagyok belé. Hogy tudnám meghódítani? 14L
Ha nem szeret, akkor nem is fog!!!
Kár erőlködni.
És 14évesen mit akarsz még? Jó, h gyerekes vagy.
Talán valahogy még helyre lehet hozni.. De egy fontos jótanács: soha ne vallad be a fiúnak, hogy mit érzel.. Sejtesd.. DE NE valld be. Az a baj a lányokkal, hogy próbálnak irányítani, átvenni a srác szerepét és ez a fiúk egóját nagyon csorbítja.
Esetleg úgy korrigálhatod a dolgot, hogy hagyod, nem keresed, próbálsz nem foglalkozni vele. Max, ha hív, reagálsz rá, de azonnal. Felhozhatod azt is, hogy eléggé megbántott azzal, hogy a volt barátnőjéhez hasonlított. Mert ez is elég gyerekes húzás volt. De 14 évesen kár ilyesmin rágódnod... inkább élvezd ki, hogy semmi komolyabb ügy még nincs a nyakadban :)
De mindenféleképpen ezt ajánlom amit írtam. sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!