Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért szeretik szívatni magukat?
Itt vagyok közel 30 éves. 2 tartós kapcsolatom volt. Mind a kettő 5 évig tartott. Sok lánnyal beszélgettem, ismerkedtem, de a barát-haver zónában legtöbbször leragadok. MiIért? (mert a lányok előszeretettel mennek a külsőre - amit persze élből tagadnak). Volt egy eset, amikor bepróbálkoztam egy lánynál és azzal dobott vissza, hogy épp alakul valami egy pasival. 2 hét múlva mokkával a szeme alatt jelent meg sírva, hogy miért nincs olyan édes, kedves, megbízható pasija, mint ÉN!
Vagány kinézet, bunkó stílus, élre vasalt arc és haj... (tömeg cikkek)
Tudom, hogy bennem a hiba, de mára a pénz, a külső ennyire dominál? Vagy belőlem hiányzik a mennyei esztétikum (a pénz).
"a kedves fiúk mindig hoppon maradnak"
2db 5 éves kapcsolat...vagyis 5 év alatt nem akartál házasodni...ezen én elgondolkoznék...
De egyébként jellemző a nőkre ez:) ők ilyenek.
ööö...azért a világon nem csak 2 típus létezik, melyek az alábbiak:
1.Te
2.aki veri a nőket.
ennél 1 kicsit árnyaltabb a kép...
A pasim egy szőrös büdös bunkó... nem is különösebben jóképű. És pont ezért szeretem! Nem sír azon a szája, hogy miért nem kell a csajoknak? :D
És az egészben a legfurább mégis az, hogy az összes "tündibündi" srác közül, ő a legodaadóbb és figyelmesebb.
20L
Amiket leírtál am..az a pattanásos 15 évesekre stimmel.
Milenne,ha megpróbálnál a korosztályodból válogatni?
Révai lexikon is kevés lenne, hogy miféle kifogásokat kapta - elhiheted. A végén saját defektjeimre hegyezem ki a dolgot, akkor is ha nincs is így!
Foglalt vagyok, éppen most szakítottam/tunk/tott, várok rá, nem vagy az esetem, barátként nézek rád... a sort folytathatnám reggelig. S elhiheted, nem a 20 év alattiakat nézem! Leginkább a 25-35 közöttieket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!