Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar szexelni a barátom? (20N)
Figyelt kérdés
durván másfél éve vagyunk együtt, az utóbbi hónapokban pedig teljsen ellaposodott a kapcsolatunk, alig dugunk, nem látom rajta soha, hogy kívánna. Régen naponta kétszer-háromszor csináltuk. most hetente 2szer. annyira unalmas a szex,annyira egyhangú, hogy gyakran nekem sincs kedvem hozzá, pedig lételemem a kefélés!Nincs nagy mellem, lehet h már megunta őket?:D eddig elvolt velük, meg felizgult meg minden, most meg szinte semmi. Nincs szenvedély, nincsenek izgalmak. nem érdekelte az sem, amikor egy erotikus tánclejtést nyomtam neki az ajtófélfán csak úgy. Tudom, hogy nem nagy szám, de ilyenkor legalább egy "hmmhmmmnyamm"-ot elvárna az ember, vagy hogy megfogja a fenekem. egyre rondábbnak érzem magam mellette. nagyon szeret-elvileg, meg én is úgy érzem- de szerintem már nem tetszem neki annyira, mint régen. pedig mások szerint is elég jó nő vagyok.szakítani nem akarok még, pedig amikor elalszik, sokat kattogok rajta, meg sírdogálok szánalmasan mellette. MI A FENÉT CSINÁLJAK????2011. máj. 12. 14:07
21/21 A kérdező kommentje:
ilyeneket gyakran szoktam csinálni vele, de köszi az ötletet. Egyébként most remélem a változást, mert eddig kicsit összenőttünk, most mindenestül visszaköltöztem a saját szobámba(kolisok vagyunk) és most eléggé bekaksizott, hogy miért tettem-pedig közöltem vele, h ne szarjon be, nem szaktok. szerencsére kicsit felkavarta a lelkivilágát. hátha attól, hogy többet hiányzom neki, jobban fog örülni,és talán kívánni.
2011. máj. 17. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!