Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar szexelni a barátom? (20N)
Szerintem ha a szeme láttára szerzel örömöt magadnak, kézzel vagy segédeszközzel, tutira rád mozdul....
Vagy azért mert beindul a látványtól vagy azért mert nehogy már ne ő legyen benned..... :-)
Először 14:43-nak. Ha ilyen prűd vagy mi a fenének jársz ide? Miért ne mondhatná egy nő, hogy dugás. A dugás nem szeretkezés. E szó jól jellemzi az aktus célját: csupán szexuális igényt elégít ki.
A kérdezőnek: ha ennyire ellaposodott a kapcsolat, akkor ott más baj is lehet, talán őszintén magatokba kellene nézni, hogy folytassátok-e tovább és ha igen, akkor hogyan.
Ha ellaposodott a kapcsolatotok röpke másfél év után, akkor ott más gond is lehet. Vagy lehet a srác most ismerte meg az igazi énedet és már nem jössz be így neki. Amúgy meg elég alpári vagy mit ne mondjak, nem ép egy nőiesen viselkedő nő vagy (kefélés, dugás), ha már mondtad így a pasidnak nem csodálom, hogy nem kíván téged, általában a pasiknak ciki ha a barátnőjük csúnyábban beszél mint ő maguk, főleg ha nagy tivornyázások is társulnak ezekhez.
Párommal 2 éve vagyunk együtt és ő ugyan úgy kíván mint azelőtt, talán még jobban, többször SZERETKEZÜNK mint a kapcsolatunk kezdetén. Tudni kell szín vinni egy kapcsolatba. Egy nőnek mindig kell, hogy legyenek apró trükkjei.
köszönöm az eddigi válaszokat, és azoknak üzenném, akik nagyon alpárinak tartanak, hogy írtam már ki szofisztikáltabb kérdést is,amire nem volt panasz. akkor szoktam ílyen szavakat használni, ha dühös és elkeseredett vagyok. Azért köszönöm a kritikát, mert legalább építő jellegű, majd nőiesebben fogok beszélni.
Ennek ellenére nem lettem okosabb. Ha nyitni szeretnék felé,például, hogy nézzünk bele a szexpózos könyvünkbe, húzza a száját, a segédeszközöket se nagyon használjuk. Amikor beöltöztem neki, akkor sem volt akkora gerjedelem a szemében, amennyi jólesett volna. Tény, hogy ő kevésbé kívánja a szexet, ilyen beállítódású, és szerintem régebben is ilyen volt, de nem értem, régen miért volt mégis sokkal tüzesebb és "éhesebb". Talán ennyi elég volt belőlem? most stabilizálódott? a kezdeti lángolás tartalékra állt és mostmár mindig így marad?
Még annyit, hogy látom rajta, hogy szeret, sokat mondja, és a viselkedésén is ez mutatkozik meg.tehát nem gondolom, hogy a felszín alatti valami ne tetszene neki.
De lehet, hogy igazatok van, és már csak azt hiszi, hogy szeret. Idővel kiderül...
Csábítsd el, először valami új szexi fehérnemű, vagy egy régi amit tudod hogy nagyon tetszik neki, aztán öltözz ki, kis smink meg új illat, menjetek el rövid sétára ami közben beszélgettek, néha magadra veszed a karját és az oldalához simulsz, máskor meg elengeded és távolabb állsz és a kezét fogod. Közben meg odasúgod hogy kár hogy ennyi itt az ember, mert most úgy de úgy lekapnád. A terep bárhol lehet ahol halljátok egymást, de jobb egy csöndesebb sétálósabb hely.
26 ff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!