Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért nem akar a barátom szexelni?
Figyelt kérdés
ö 21 én 17 évesek vagyunk
egy jo hónapja járunk de egyszerüen nem akar és ö azt mondja nem tudja miért nem.
tudja hogy én nagyon szertnék már.
és igazából neki még sose volt olyan csaja akivel 1honapja együtt volt és még nem történt meg.
miért nem akarja?
tanács?
2009. jún. 7. 17:43
2/7 A kérdező kommentje:
a nap 24orájábol minimum 19et együtt vagyunk amig nem vagyunk együtt az a sulim miatt van
2009. jún. 7. 17:45
3/7 A kérdező kommentje:
nem szüz már nagyon rég ota:)7éve
2009. jún. 7. 17:45
4/7 anonim válasza:
ha Te még szűz vagy, lehet hogy különlegessé akarja tenni számodra.. :) ha nem, akk pedíg hosszú kapcsolatot akar.. (nálam pl ha az első hónapban megvan a csaj, akk utánna nemnagyon alakul ki a szerelem... erre figyelek is már régóta)
5/7 anonim válasza:
Attol mert nem szuz meg felhet. En 23 vagyok, es nekem is volt hogy feltem. A legutobbi baratnomet nagyon szerettem, talan mindennel jobban, es nagyon raparaztam amikor odakerult a sor. A maximumot akartam nyujtani, es feltem, hogy nem leszek eleg jo. Meg is lett az eredmenye. Becracholtam, es annyira ragorcsoltem, hogy vegul nem jott ossze. Tok ciki volt. Minden sraccal megesik ez olykor, csak nem mernek beszelni rola. Tudod, meg kell felelni a "faszagyerek mindig bika" elvarasnak, csakhogy a valosagban nem ilyenek vagyunk. A ferfiak szexualis Hari Janos sztorijai rendszerint kamu. Adjuk a nagy arcot, mert abba szuletunk, h mindenki nagy arc. szerintem a baratod vagy fel, vagy testileg nem kivan teged. Jarj a vegere, probald meg ellazitani, iranyits te, mert o nem meri vallalni h esetleg vmt rosszul csinal. Ha igyse megy akkor lehet h nem kivan teged.
6/7 anonim válasza:
1 hónap után gáz...és akkor most mi lesz? Majd egyszer csak azt mondja, hogy hú most akkor kívánlak és akarom. Ott valami nem stimmel a pasinál.
7/7 anonim válasza:
Szia! Tudod a Pasiknál Két fajta nő van sajna ez a valóság amikor meglátják a nőt Rögtön tudják, hogy csak Szexre Kell, vagy többre Szerintem te többre kellesz neki TÜRELEM!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!