Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Breegooca kérdése:
Miért nem tudom ezt normálisan, felnőttként kezelni?
Figyelt kérdés
lassan 20 éves lány vagyok, fél éve tartó boldog kapcsolatom van, szeretjük egymást a párommal, s ezt éreztetjük is a másikkal. nekem ő eddig az első komoly kapcsolatom, ezáltal eléggé ragaszkodok hozzá, de ő is hozzám, azonban neki volt előttem egy másfél éves kapcsolata.. ha szóbahozza az exét, akár csak 1 mondatra is, (nem mutatom, de) teljesen kiborulok, rámjön a sírhatnék, pedig nem úgy hozza fel, hogy vele milyen jó volt stb. de egyszerűen nem bírom elviselni a gondolatát, hogy őt is ugyanúgy értintette, ahogy engem, őt is ugyanúgy hívta, és láttam 1-2 régebbi levelet, sms-t is (az a rohadt kíváncsiság..) és totál kivagyok tőle, pedig tudom, hogy most mi vagyunk a jelen, engem szeret, de mégis ha csak eszembejut, hogy vele is ugyanígy volt, kb. sírógörcs jön rám és borzalmas érzés.. miért nem tudom, hogy tudnám ezt megértetni magammal, túllépni ezen? de ehhez képest majd' megöl a kíváncsiság, az előző barátnője milyen volt stb, de ha meg ne adj' isten rákérdezek 1-2 dologra mindig megbánom, mert egyszerűen rühellem a tudatot, hogy ővele is így volt...2011. máj. 12. 03:19
11/11 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat, egytől-egyig mindenkiében találtam olyat, amin érdemes elgondolkodni.. én is ugyanezzel próbélom nyugtatgatni magam, hogy nem tehet róla, hogy nem én vagyok neki az első, nekem pedig ő igen.. sőt már "továbbgondoltam" azzá, hogy jobb is így, mert az előző barátnőjét azért dobta, mert meg akarta tapasztalni, milyen mással is a szex pl.. kíváncsi volt, de utána rájött, hogy rendesen eltolta.. és ebből azt hoztam ki, hogy kipróbálta mással és rájött, hogy nem érdemes feladni a szerelmet egy egy éjszakás kalandért, szóval már lenyugodott, engem nem fog emiatt.. és igazából nem úgy hozza fel a csaját, hogy hú ő volt az igazi stb és tudom, hogy szeret, de egyszerűen ha belegondolok, hogy vele is ugyanígy volt, ugyanezeket csinálta stb (pedig tudom, hogy ez a normális), rosszul vagyok tőle.. viszont az exével másfél évig volt együtt.. velem most fél.. és úgy érzem simán túlléphetünk majd akár 3éven is, mert kb tényleg semmi probléma
2011. máj. 13. 04:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!