Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom ezt normálisan, felnőttként kezelni?
Szerintem elmúlik ez, ahogy szépen lassan egyre biztosabb leszel a kapcsolatotokban. Én legalábbis ezt tapasztalom.
Én is húsz vagyok, és ezelőtt nem volt pasim, de bő három hónapja jöttem össze párommal.
Neki két évvel korábban volt egy 9 hónapos kapcsolata (azon kívül más komoly nem), és amiatt aggódtam is. Én esetemben ráadásul ismerem is az exet, mivel abban a baráti társaságban van, ahol párom megismertem. És effektíve féltékeny nem voltam rá, nincs is okom. 2 éve vége van köztük, és a csajnak azóta már van pasija, én még mielőtt párommal összejöttem, akkorse kommunikáltak igazán, csak ha úgy hozta a szükség, akkor civilzált egyénként kezelték a másikat.
Nah de ennek ellenére zavart azért a gondolat, hogy vele mi volt, most se szeretek rágondolni, de akkor így tökre kivoltam magamban, hogy vajon hasonlítgat-e, hiányzik-e neki az a csaj, mégis mit és mennyit csináltak, olyan volt-e vele is mint velem, úgy szerette-e stb.
Szerintem itt a kulcs a megnyugváshoz az, hogy az exe azért az exe, mert vele valami nem volt jó, nem stimmelt, nem illettek össze. Ergó, nem volt olyan jó vele.
Ezzel ellenben nektek minden lehetőség megvan a boldogságra.
És mi történt miután felhívtad????:(
am utolsó előtti voltam.
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:17------------Rohattul 1 Értek veled!!! :O!
A szerelem az amikor remeg a térded meg kiugrik a szíved.....nem?Meg minden időt vele akarsz tölteni...fáj ha nincs melletted és a hasonló rinnyák,
Na ezek elmúlnak teljesen, viszont ott marad egy ..... lényegében tudod hogy biztonságban vagy mindent megoszthatsz vele és elfogad minden hibáddal együtt inkább szeretet és megbecsülés még akkor is ha az agyadra megy hogy megint itt van melletted.....
13:36
nem tudom, én mindig is inkább ezt a másodikat tekintettem igazi szerelemnek, az elsőt inkább belehabarodásnak, rajongásnak, tetszésnek
de én mindigis rettentő komoly volt a szerelemmel kapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!