Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudom ezt normálisan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Breegooca kérdése:

Miért nem tudom ezt normálisan, felnőttként kezelni?

Figyelt kérdés
lassan 20 éves lány vagyok, fél éve tartó boldog kapcsolatom van, szeretjük egymást a párommal, s ezt éreztetjük is a másikkal. nekem ő eddig az első komoly kapcsolatom, ezáltal eléggé ragaszkodok hozzá, de ő is hozzám, azonban neki volt előttem egy másfél éves kapcsolata.. ha szóbahozza az exét, akár csak 1 mondatra is, (nem mutatom, de) teljesen kiborulok, rámjön a sírhatnék, pedig nem úgy hozza fel, hogy vele milyen jó volt stb. de egyszerűen nem bírom elviselni a gondolatát, hogy őt is ugyanúgy értintette, ahogy engem, őt is ugyanúgy hívta, és láttam 1-2 régebbi levelet, sms-t is (az a rohadt kíváncsiság..) és totál kivagyok tőle, pedig tudom, hogy most mi vagyunk a jelen, engem szeret, de mégis ha csak eszembejut, hogy vele is ugyanígy volt, kb. sírógörcs jön rám és borzalmas érzés.. miért nem tudom, hogy tudnám ezt megértetni magammal, túllépni ezen? de ehhez képest majd' megöl a kíváncsiság, az előző barátnője milyen volt stb, de ha meg ne adj' isten rákérdezek 1-2 dologra mindig megbánom, mert egyszerűen rühellem a tudatot, hogy ővele is így volt...
2011. máj. 12. 03:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szerintem elmúlik ez, ahogy szépen lassan egyre biztosabb leszel a kapcsolatotokban. Én legalábbis ezt tapasztalom.

Én is húsz vagyok, és ezelőtt nem volt pasim, de bő három hónapja jöttem össze párommal.

Neki két évvel korábban volt egy 9 hónapos kapcsolata (azon kívül más komoly nem), és amiatt aggódtam is. Én esetemben ráadásul ismerem is az exet, mivel abban a baráti társaságban van, ahol párom megismertem. És effektíve féltékeny nem voltam rá, nincs is okom. 2 éve vége van köztük, és a csajnak azóta már van pasija, én még mielőtt párommal összejöttem, akkorse kommunikáltak igazán, csak ha úgy hozta a szükség, akkor civilzált egyénként kezelték a másikat.

Nah de ennek ellenére zavart azért a gondolat, hogy vele mi volt, most se szeretek rágondolni, de akkor így tökre kivoltam magamban, hogy vajon hasonlítgat-e, hiányzik-e neki az a csaj, mégis mit és mennyit csináltak, olyan volt-e vele is mint velem, úgy szerette-e stb.

Szerintem itt a kulcs a megnyugváshoz az, hogy az exe azért az exe, mert vele valami nem volt jó, nem stimmelt, nem illettek össze. Ergó, nem volt olyan jó vele.

Ezzel ellenben nektek minden lehetőség megvan a boldogságra.

2011. máj. 12. 05:11
 2/11 anonim ***** válasza:
Te még gyerek vagy! Vagy csak egy hisztis libácska....de akkor nem múlik el. meg kell értened hogy mindenkinek van múltja (arról nem tehet senki , hogy neked ő az első)és azért szakítottak mert nem működött, most veled van.....és úgy tűnik működik, nincs min aggódni......jobb is ha az egyik fél "tapasztaltabb", legalább egyikőtök tudja azt hogy mit is akar egy kapcsolattól, és hogy milyen is az.....
2011. máj. 12. 07:34
 3/11 anonim ***** válasza:
Én 23 vagyok, de én is így érzem. Az én páromnak 4 éves kapcsolata volt, s folyton szóbajönnek vele kapcsolatos dolgok.Itt nyaraltunk, meg ott....a féynképalbumból előkerülnek képek, számítógépről is stb. Apró tárgyakról, emlékekről szóbajön. Nem igazán tudom kezelni, pedig már mi is 2 évesek vagyunk. Én már próbáltam vele szakítani is, pontosabban szünetet kérni...de annyira szeretem hogy nem ment. Amúgy nem tartom magam gyerekesnek, csak túl érzékenynek az ilyesmikhez. S a legnagyobb gond, hogy nekem ő az első, bár lett volna vki "komolyabb" akkor biztosan könnyebb lenne. Szóval én megértelek, s csak azért irtam le h lásd nem te vagy az egyetlen.
2011. máj. 12. 10:16
 4/11 anonim ***** válasza:
Én lassan 21 leszek, és novemberben voltam túl egy nagyobb csalódáson...felmelegített káposzta, stb...de akkor megint átvert a srác...már kezdtem elveszíteni a bizalmamat...És akkor derült égből ismertem meg a barátomat, nagyon jó volt az eleje minden. Neki is volt egy komolyabb kapcsolata előttem, három éves, de mikor összejöttünk, akkor már annak is egy éve vége volt. Egy városban laknak és rohadtul bánt a tudat, hogy vele volt...mert a szavakból kifolyólag ő volt a mindene...a csaj otthagyta egy másik miatt...na eltelt egy év, jöttem én. Ahogy irtam az elején nagyon jó volt minden, majd elkényelmesedett, és úgy éreztem, hogy a szerelem virágát egyedül én öntözöm". Már nem mondja, hogy hiányzom, nem ír semmi szépet...A barátai szerint szeret, de nehezen nyíló típus...tegnap este végigolvastam a kapcsolatunk elején irott üzeneteket, és elsirtam magam, és nem értettem a miértjét, hogy most miért van másképp...és akkor felhívtam telefonon...:(
2011. máj. 12. 11:01
 5/11 anonim ***** válasza:

És mi történt miután felhívtad????:(

am utolsó előtti voltam.

2011. máj. 12. 11:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Miért hiszitek hogy a szerelem egy örök létező dolog, az csak az újdonságrézés az agyban...múlik változik csitul, sokkal mélyebb és komolyabb érzelmek vannak, és ha szerencséd van azzá ér.....
2011. máj. 12. 12:17
 7/11 anonim ***** válasza:

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:17------------Rohattul 1 Értek veled!!! :O!

2011. máj. 12. 12:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Nah és azokat a mélyebb érzésdeket minek hívjátok? Az is szerelem, csak egy másik formája...
2011. máj. 12. 13:03
 9/11 anonim ***** válasza:

A szerelem az amikor remeg a térded meg kiugrik a szíved.....nem?Meg minden időt vele akarsz tölteni...fáj ha nincs melletted és a hasonló rinnyák,

Na ezek elmúlnak teljesen, viszont ott marad egy ..... lényegében tudod hogy biztonságban vagy mindent megoszthatsz vele és elfogad minden hibáddal együtt inkább szeretet és megbecsülés még akkor is ha az agyadra megy hogy megint itt van melletted.....

2011. máj. 12. 13:36
 10/11 anonim ***** válasza:

13:36

nem tudom, én mindig is inkább ezt a másodikat tekintettem igazi szerelemnek, az elsőt inkább belehabarodásnak, rajongásnak, tetszésnek

de én mindigis rettentő komoly volt a szerelemmel kapcsolatban

2011. máj. 12. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!