Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyunk képesek barátommal a neten beszélgetni normálisan?
Mi is beszéltük már hogy csak ennyit kellene beszélni hogy mikor találkozunk, csak minden nap érdekel hogy mi van a másikkal igy nem birjuk ki hogy ne írjunk egymásra.
De egyszerűen nem vagyok képes smileyt rakni ha ő sem rak, és nem is olyan jellegű a beszélgetés :S Néha van 1-2 jobb nap, de aztán elmúlik és teljesen le hangoljuk egymást, így senki nem ir smileyt...
na ezt én is észrevettem... neten teljesen más beszélgetni valakivel, és sokkal nagyobb az esélye a súrlódásoknak, félreértéseknek, a "kínos csendeket" nem tudod kitölteni mosollyal, érintéssel, csókkal, simogatással, beszélgetés közben nem látod a másik arcát, hogy nevet e, hogy gúnyos e, hogy komoly e, neten nincs mimika, testbeszéd, hanglejtés, ami mind mind nagyon fontos része a kommunikációnak.... ezért lehetséges, hogy olyan könnyen lehet sértődni, veszekedni, rosszat gondolni...én néha már átkozom a netet ezért, inkább ne beszéljünk pár napig, de váltsunk egy egy szép, kedves kézzel írott levelet, mint ez... mert így ha minden nap beszélünk, elfogynak a témák, egyre nagyobb a feszkó, stb.
én is épp ebben a helyzetben vagyok, egész nyáron csak neten beszéltünk és még mindig egy hét, mire hazajön...és sajnos már az elmúlt hetekben voltak példák félreértésekre, negatív gondolatokra, üldözési mániára(részemről)...
ezen nem tudtok változtatni, egyikőtöknek se elég a vaccak gép.
inkább azon agyaljatok hogy lehettek többet együtt.
és ne azon parázottak hogy nem küld smilyt vagy mit XD
hát most mond meg, a pofám leszakad egy retkes taknyos kis sárga smilyt se küld a csajnak.
hogy tehet ilyet most mond meg?? XD
ez már 21 századi betegség, miért kéne minden nap írni?
miért nem telefonáltok?
régen volt hogy az ex csajommal mi is msn eztünk , az elején jó pofa volt, de utána abba is maradt
ez nem fog változni, törődj bele.
ha nem oldjátok meg a személyes találkozott,
előbb utóbb vége lesz a kapcsolatotoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!