Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem vagyunk képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagyunk képesek barátommal a neten beszélgetni normálisan?

Figyelt kérdés
Régebben teljesen jókedvű, vidám, (néha nyálas) beszélgetéseink voltak, és nagyon szerettünk egymással beszélgetni, mostmár alig tudunk beszélni, ha beszélünk olyan gonoszak vagyunk egymáshoz, semmi smiley, a másik minden mondatából a legrosszabbat hozzuk ki, és ebből természetesen mindig csak veszekedés van... Sajnos nem közel lakunk egymáshoz, így csak neten tudunk beszélgetni ill. heti 1-2x találkozunk de élőbe jó minden, hülyülünk mosolygunk, minden okés :) De neten egyszerűen nem megy, mindenki mással tudok beszélgetni normálisan csak vele nem. Sajnos mindketten sértődősek vagyunk, tehát egyikőnk nem ír éppen smileyt, akkor a másik sem, meg ilyesmi :S Tudom hogy mindenki más neten, de régebben nem ilyen volt. Nem tudom hogy ezen hogy lehetne változtatni. Már próbáltam, tartott olyan 1 napig, aztán ugyanugy tovább.Amúgy kb. 1 éve vagyunk együtt én 17 ő 18 éves. Mit tanácsolnátok? Hogy lehetne megoldani ezt? Veletek nincsen ilyen?
2011. aug. 25. 20:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Pont ez a helyzet...én ugy fogom megoldani ha csak amennyit muszály..szóval kb h mikor tudunk talizni :)
2011. aug. 25. 20:54
 2/11 anonim ***** válasza:
raksz smileyt minden mondatod végére
2011. aug. 25. 20:55
 3/11 A kérdező kommentje:

Mi is beszéltük már hogy csak ennyit kellene beszélni hogy mikor találkozunk, csak minden nap érdekel hogy mi van a másikkal igy nem birjuk ki hogy ne írjunk egymásra.

De egyszerűen nem vagyok képes smileyt rakni ha ő sem rak, és nem is olyan jellegű a beszélgetés :S Néha van 1-2 jobb nap, de aztán elmúlik és teljesen le hangoljuk egymást, így senki nem ir smileyt...

2011. aug. 25. 20:59
 4/11 anonim ***** válasza:

na ezt én is észrevettem... neten teljesen más beszélgetni valakivel, és sokkal nagyobb az esélye a súrlódásoknak, félreértéseknek, a "kínos csendeket" nem tudod kitölteni mosollyal, érintéssel, csókkal, simogatással, beszélgetés közben nem látod a másik arcát, hogy nevet e, hogy gúnyos e, hogy komoly e, neten nincs mimika, testbeszéd, hanglejtés, ami mind mind nagyon fontos része a kommunikációnak.... ezért lehetséges, hogy olyan könnyen lehet sértődni, veszekedni, rosszat gondolni...én néha már átkozom a netet ezért, inkább ne beszéljünk pár napig, de váltsunk egy egy szép, kedves kézzel írott levelet, mint ez... mert így ha minden nap beszélünk, elfogynak a témák, egyre nagyobb a feszkó, stb.

én is épp ebben a helyzetben vagyok, egész nyáron csak neten beszéltünk és még mindig egy hét, mire hazajön...és sajnos már az elmúlt hetekben voltak példák félreértésekre, negatív gondolatokra, üldözési mániára(részemről)...

2011. aug. 25. 21:07
 5/11 welee ***** válasza:

ezen nem tudtok változtatni, egyikőtöknek se elég a vaccak gép.

inkább azon agyaljatok hogy lehettek többet együtt.

és ne azon parázottak hogy nem küld smilyt vagy mit XD

2011. aug. 25. 21:58
 6/11 anonim ***** válasza:
Most komolyan semmi smiley? Semmi?!!!
2011. aug. 25. 22:12
 7/11 welee ***** válasza:

hát most mond meg, a pofám leszakad egy retkes taknyos kis sárga smilyt se küld a csajnak.

hogy tehet ilyet most mond meg?? XD

2011. aug. 25. 23:15
 8/11 A kérdező kommentje:
Jó na!! :D viccelődjetek csak rajta, de nekem fontos lenne, hogyha másnak is ir, akkor nekem is irjon...
2011. aug. 25. 23:46
 9/11 welee ***** válasza:

ez már 21 századi betegség, miért kéne minden nap írni?

miért nem telefonáltok?

régen volt hogy az ex csajommal mi is msn eztünk , az elején jó pofa volt, de utána abba is maradt

ez nem fog változni, törődj bele.

ha nem oldjátok meg a személyes találkozott,

előbb utóbb vége lesz a kapcsolatotoknak.

2011. aug. 25. 23:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Videohívás? Skype?
2011. aug. 26. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!