Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghalok! Megöl ez borzasztó a fájdalom! Hogyan tovább?
Így igaz, erre nem lehet semmi ésszerű megoldást javasolni. Ki kell várni, végig kell szenvedni, és egyszer csak arra ébredsz: "Már annyira nem is fáj" szépen majd elmúlik.
Kinél hamarabb, kinél később, de egy biztos, elmúlik.
Mikor az első komoly kapcsolatom véget ért, azt hittem én nem, soha nem találok senkit, akit így szeretek, csak őt tudom szeretni. És tévedtem:) Azóta 4 éve vagyok boldog kapcsolatban, és sokkal jobban szeretem, mint az előzőt bármikor is!
A lényeg kármennyire szenvedsz is, neki ne mutasd sőt én biztosan még le is nézném, és flegma lennék vele. Akár mennyire is fáj belül, de ezt neki nem kell tudni!
Én sok sikert kívánok, és kitartást, tudom mit érzel, és hiába verik itt a tam-tamot az okosak, tényleg azt érezd ilyenkor, hogy nem éled túl.:S
Ez a kapcsolat már csak azon egy pont miatt sem működik, hogy csak TE szereted... úgy meg aztán semmi értelme.
Vagy látod értelmét annak, hogy azért vagytok együtt mert csak te szereted de ő nem?
Nem sok értelme lenne folytatni...
Ha az unokatestvéredet választotta, akkor az az ő döntése, ne állj közéjük, ne legyél olyan paraszt mint ő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!