Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik még egy ilyen szerencsétlen lény a szerelemben mint én?
Létezik, én, csak nem vagyok már ezen kiakadva. Nekem nem volt még senkim, de jobb is, mert belerokkannék lelkileg ha ilyen kapcsolataim lettek volna...
Kicsit nyugodj le, próbálj meg egyedül is boldog lenni ha ez megy akkor szerintem hamarosan jön a szerelem is. Nekem sokat segítettek Horváth Zoltán meditációi és a személyiségfejlesztő könyvek. Ezeket tudom ajánlani. Ha érdekel meditációs cd írj. Mindegyik nagyon jó...
19/l
jaj ugyan már.
egyáltalán nem vagy sem balfék, sem szerencsétlen.
Csupán nem talál rád a szerelem.
De majd fog...:P
hidd el, pont akkor mikor a legkevésbé keresed:P
ha görcsösen keresed semmit sem fogsz találni...
Szal nyugi, és csak természetesen, mindig add önmagad, és jönni fog a dolog....arról azmeghogy csak kihasználtak pasifüggő...én pl egyetlen egyszer csaltam meg a barátnőmet, ha volt, és azt is részegen...szal ha eszemnél vagyok nem történik meg.
Ha gondolod segítek, hogy mik azok a jelek, amiből kiderül, hogy csak azt akarja a srác....
priviben....nem kötelező, de hidd el, hogy ismerem a haverjaimat...:P :D szal tudok egys...mást....:P
Nincs miért panaszkodnod, nekem 21 évesen volt először egy fél éves kapcsolatom, de a lány egy k.urva volt, nekem nem adta oda magát, mással pedig megcsalt, majd otthagyott.
Egy évvel később lett végre egy normális kapcsolatom, 8 hónapig tartott.
23/F
Csak 19 éves vagy:) Ilyen fiatalon nem érdemes aggódni ez miatt. Ne akarj magadnak kapcsolatot csak azért, mert másoknak is van.
Egyszer úgyis boldog leszel. Ne erőltesd, mert az ellenkezőjét fogod kapni:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!