Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felejtsem el? Vagy várjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felejtsem el? Vagy várjak még? Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Van egy barátom, kb. fél éve barátkoztunk össze. Úgy éreztem, hogy nyomulgatott rám, de nekem volt egy szerelmem akkor, és amikor az véget ért, Ő vigasztalt (lelkileg csak, semmi nem volt köztünk).

Aztán egyszer csak észrevettem, hogy de jó pasi és aranyos, és humoros és ................. és elkezdett érdekelni.

Viszont Ő akkor összejött egy nála 5 évvel öregebb nővel, akiről tudom, hogy réges régóta tetszett neki.

Beletörődtem, persze megmondtam neki hogy szeretem, de hatástalan volt.

Ez február elején volt.

Azóta volt 4-5 drámai szakításuk. A srác 17 kilót fogyott le. Nemrég egy szakítás után szintén nálam volt, beszélgettünk, majd megcsókolt és azt mondta hogy szeret.

Utána már visszakozott (pár nap múlva) hogy ez baráti volt és barátként szeret, meg tetszem neki de most senkit nem akar.

Erre most pr napja újra együtt van az exével.

Én közöltem, hogy szerintem mi ezt zárjuk le, mert nem leszek a barátja, de azt mondta hogy szeret mert olyan jó barátja vagyok, és bízik bennem, és jó hogy vagyok neki stb.....

De neki mégis az a nő kell, aki tönkretette. Aki úgy beszélt vele mint a kutyájával.

17 kilót fogyott a srác 3 hónap alatt, képzelhetitek mit művelt vele a nő.

"Takarodj a gec.ibe, te paraszt"

"Menj a kúr.váidhoz" stb. kedves szavakat kapott.

Mit gondoltok, várjam ki a következő szakítást abban a reményben hogy az végleges lesz vagy hagyjam?

Köszi előre is.

2011. máj. 8. 13:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ne várd. Elég határozatlan gyerek. Nagyon rosszul fog esni, ha azt mondja te kellesz, utána pedig visszamegy a nőjéhez. És egyszer már eljátszotta..
2011. máj. 8. 13:56
 2/3 A kérdező kommentje:

2szer játszotta el :s

Igazad van.

Tudom, és inkább csak megerősítést vártam olyanoktól, akik nincsenek ebbe benne és nem ismernek minket.

2011. máj. 8. 13:57
 3/3 A kérdező kommentje:
És még csak nem is gyerek. Én 26 vagyok, Ő 30 éves és a nője 35 éves.
2011. máj. 8. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!