Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Várjak vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés

Van egy srác, barátok vagyunk. Kb. fél éve lettünk azok, de legalább 10 éve futólag (inkább látás és köszönőviszony) ismerjük egymást.

Persze beleszerettem.... kb. 4 hónapja amikor kialakult egy kapcsolata. Ez a kapcsolat nagy drámai szakításokkal és kibékülésekkel volt tarkítva, többször nekem sírt hogy milyen ez a nő.

Úgy néz ki, hogy 1-2 hete végleg befejeződött. De a nő kb. zaklatja, feltöri a facebookját, megnézi a leveleit, és úgy derült ki hogy pár lánynak akivel szokott a srác beszélgetni írt a srác nevében üzeneteket.

Ami persze visszajutott a lányokhoz.

A nő iszik, antidepresszánsokat szed...

Közben én szeretem és ezt tudja. Néhány napja leveleztünk és írtam neki hogy szeretem, amire is visszaírta hogy Ő is. Kérdeztem hogy hogyan szeret, erre azt válaszolta hogy mint réce a tojót. Én ezt úgy fordítanám le, hogy mint férfi a nőt. De lehet tévedek.

Aznap este bukott ki a dolog, hogy a nő a facebookját feltöri, másnap már azt mondta hogy barátilag gondolta és neki nincs nőre szüksége hanem egyedüllétre vágyik mert elege van a nőkből.

De én ezt akkor nem értem.

Mi történhetett 1 nap alatt?

Azt mondta nem akarja hogy nekem bajom essen mert ez a nő beteg és bármire képes lehet.

Ha tudnám hogy szeret akkor nem érdekelne az egész nő mert ha mellettem állna a srác akkor nem árthat hiszen szeretem és nem félek a nőtől.

És most megint hogy barátok vagyunk. Amikor felvetem, hogy menjünk kutyát sétáltatni akkor az a válasz hogy majd meglátjuk, nem tudom, úgy érzem kerül.

Ezt szóvá tettem neki, és azt a választ kaptam, hogy ez nem ilyen egyszerű ami van a nővel és nem miattam van. Tegnap azt mondta hogy néha már fél a nőtől.

Mit gondoltok? Felejtsem el ezt a fiút? Nagyon szeretem, és nem tudom mit kéne tennem :(

25L

2011. máj. 3. 13:56
 1/3 anonim válasza:
szia :) hát az a helyzet, h lehet a srác tényleg szeret :) de viszont nem akar még egy ilyen dologba belekeveredni , mert lehet úgy érzi h nem bízhat meg akárkiben . írd le neki h szereted, és h többet akarsz vele kapcsolatba , mert lehet ha te nem lépsz , ő se fog , és akkor nem jutott messzire . kérdezd meg tőle h be-e jössz neki , és csináljatok közös programokat. lehet csak idő kell neki , még a nő is elfelejti vagy leszáll róla .
2011. máj. 3. 18:02
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ :)

Tudja hogy szeretem, mondtam neki. Erre mondta hogy nem kell neki senki mégsem enged el :(

Viszont rossz az hogy írtam á egy smst hogy mi a helyzet és írta hogy a nőnél van beszélgetni ment.

Kérdezte hogy békülés? Azt írta nem. De nem hiszem el. Szerintem békülés lesz de minimum szex.

Azt hiszem feladom :(

2011. máj. 3. 19:03
 3/3 anonim válasza:
próbálj ne törődni a dologgal ,és lehet h észhez tér h evvel a nővel nem jut majd messzire :) harcolni ugy hiszem értelmetlen , mert ő mindig majd hozzá fog menni , neked meg kellemetlen lesz . szerintem találj magadnak mást , ő sak fájdalmat okozna . első voltam :))
2011. jún. 24. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!