Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem kellene lépnem? Vagy várjak? Esetleg felejtsem el?
Van egy fiú, aki már kb egy éve udvarol nekem, eléggé félénk, de csak az irányomban, másokkal nem. Szeret és én is szeretem, viszont azt nem értem, hogy miért nem hív el soha sehova? Még a barátai közül is csak egyet ismerek. Ő viszont ismeri az én barátaimat, meg én már rengetegszer hívtam el bulizni, pizzázni, stb. és mindig eljött (jóformán)
Szoktam tőle virágot kapni, meg ilyenek. Viszont nem értem miért nem hív el soha.:(
félénk, ennyi.
nyugodtan lépj, csak viccesen tedd.
ha van valami program ami tetszene kérdezd meg tőle hogy látta e, gondoltad biztosan tetszene neki, ha gondolja elkíséred, vagy ilyesmit hogy leessen neki, te lépsz, ő is lépjen.
de én már annyiszor hívtam... és ő meg soha..
ki vagyok akadva... megmondjam neki?
mert most megsértődött rám, mert a legjobb barátjával jóban vagyok (nagyon jóban..) és ő meg már hívott bulikba, meg rally-ra stb.
és a barátja papírfütyinek hívja, mert még nem jöttünk össze, és h szerinte milyen béna, meg fél a lányoktól stb.
és a srác megsértődött, mert h én ezt mondtam rá,h papírfütyi...-.-
mondtam neki h félreérti, és 3 napja nem beszéltünk:(
Szerintem békülj ki vele azután meg van egy vicces megoldásom.
hétvégén mikor tudod hogy szabad és te is az vagy ird ki msnre h : tali vki?
és mindenki mást tilts le.ha nem hiv el akkor nyuszi és nem érdemel meg
Ne lépj! Várj! Még ne felejtsd el.
Amit írtál, abból azt olvastam ki, hogy szereted, de zavar, hogy nem kezdeményezőbb a kapcsolatban.
Tényleg igaz az, hogy ha nem talál ki programokat, míg te ezt megteszed, akkor a kapcsoaltotokat csak te építed, ő pedig csak elvan benne.
Ha madj kibékültök, próbálj meg vele erről beszélni. Légy higgadt, hogy ne fulladjon vitába vagy veszekedésbe a dolog. Mond el neki őszintén, hogy rosszul esik, hogy ő nem hív el sehova sem ill. a baráti körével sem próbál "összehozni". A válaszaiból sok minden ki fog derülni. Arra is érdemes rákérdezned, hogy milyen jövőt képzel el veled!
most sokkal rosszabb a helyzet..
bocsánatot kértem, ő meg annyit mondott rá, hogy ez van
aztán megkérdezte h ez minden? én meg kérdeztem h mit akar még hallani, és mondta, hogy ha nem tudom akkor mind1, aztán meg mondta, h akkor ennyi volt
és utána én még írkáltam neki, de ő szóra sem méltatott
(msn-en beszéltünk)
Ha ez van, akkor fogadd el. Nem illetek össze. Olyan dolgokból kavarodnak viták közöttetek, amikből nem kellene. Ill. olyan fontos dolgokról nem tudtok leülni higgadtan beszélni, amelyek a kapcsolat alapjai. Így max. 1-2 hónapig még húznátok, aztán újra szakítás lenne.
Hagyd őt, erősödj meg, és keress magadnak új fiút, akivel boldogabb párkapcsolatot élhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!