Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek várjak rá, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek várjak rá, vagy inkább felejtsem el?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel kb. fél éve vagyunk barátok. Úgy kezdődött, hogy nekem tetszett, és ezt a tudtára is astam, viszont ő azt mondta, hogy csak barátként szeret. Szinte mindenben megegyezik a véleményünk, és belső tulajdonságai alapján teljesen olyan, mint én, úgyhogy nem akarom elveszíteni a barátságát. Azóta próbálom őt én is barátként kezelni, de néha úgy érzem, mintha mégis lehetne köztünk több. Szerintetek érdemes még abban reménykednem, hogy egyszer összejövünk?
2011. jan. 1. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha megmondta a szemedbe hogy csak barátként szeret akkor lehet hogy nem érdemes másként gondolni rá.....
2011. jan. 1. 15:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Te és, ő is egyedülállóak vagytok?
2011. jan. 1. 17:49
 3/4 A kérdező kommentje:
igen, mindketten egyedülállóak vagyunk
2011. jan. 1. 19:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor most szakítanod kell a hagyományokkal és neked mint lánynak kell kezdeményezned!

Beszélj meg vele egy találkozót , ülj szorosan mellé mújj hozzá tedd a vállára a buksidat , simogasd meg az arcát és ha hagyja magát akkor reménykedhetsz , aztán ha eddig eljutottál menj tovább adj egy puszit az arcára majd még 1-et és adhatsz egy puszit a szájára és ha hagyja akkor jöhet a csók.

Ha eltól magától akkor ennyi volt löpá lüká...

2011. jan. 1. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!