Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az asszony verve jó?
előzőnek igaza van
Nekem az fontos h jóképű kedves legyen !!!!!! ezek a fő pontok ja és megértő.
Nekem is fontos a külső,és abba a kategóriába tartozom,aki birja a rosszfiús stílust :P
de ha egy rosszfiú bunkó velem akkor lepattintom,és nem minden rosszfiú bunkó.Lehet csak felém van így,nekik is van ám szivük,de még milyen hajaj!:))):O
Elsőnek full igaza van :D
Jogos kérdés. Kicsit kiegészítem: nem csak az agresszív barmokkal, hanem az üresfejű és felületes érzelmű suhancokkal is ugyanez a helyzet. Mármint, hogy ragadnak rájuk a nők.
Én rendes, udvarias vagyok bár kissé zárkózott és eddig mindig elhajtottak. Vagy így vagy úgy.
Úgyhogy a kérdésed inkább költői.
Minden kapcsolat szinte a barátzónával kezdődik. Ha eljutottál addig, akkor egyáltalán nincs minden veszve, csak rámenősnek kell lenni és kész. Ha nem jössz úgy be neki, akkor a kapcsolat úgyis veszett fejsze nyele.
Amúgy az agresszív öntörvényű barmokat az értelmesebbek úgyis kinövik 19 éves korukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!