Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátomat kiröhögik? Folyton röhögnek rajta
A barátom kicsit elvont fazon, meg fura. Mondták már rá, hogy meleg, meg hogy drogos, de nem az, én bizonyíthatom. Mindig azzal nyugtatom, hogy csak irigyek rá, mert stílusos, de már nekem is kínos, hogy mindig cseszegetik. Öltözködése olyan, hogy csőnadrág öltönnyel, meg ilyenek, elegáns, de szerintem metroszexnek nézik vagy ilyesmi, ezért melegezik le, a viselkedése miatt meg "drogos", csak mert kicsit vontatottan beszél és elvan a világában. Én már 3 éve vagyok Vele, tudom, hogy mit miért csinál, de olyan gáz, hogy a barátaink meg szívatják folyton. Már leállítottam őket, de akkor is elejtenek mindig valamit. Szerintetek hogyan kezelhetném a helyzetet?
20L
azért bántják mert másképp néz ki mint ők?
erre van az a mondás:Aki a csorda után fog menni,az mindig szaros füvet fog legelni.
Ha ilyen elvont arc a barátod akkor olyan társaságba is tartozzon aztán kész. Akik nem ilyenek azok mindig ki fogják röhögni az ilyen csőnacis befordult elvont bölcsészpalántákat, de ha a saját magához való társaságot keresné a barátod akkor legalább nem érné közvetlen "támadás".
Amúgy ezt meg hagyjuk már hogy csak irigyek rá, meg retardáltak a barátaitok meg ilyenek, kit akarunk átverni? Én is kiröhögöm kicsit az ilyen embereket, nem azért merthogy más, csak egyszerűen viccesnek találom az öltözködésüket és ahogy te is írtad hogy el vannak a saját világukban...meg csöppet sem tartom férfiasnak az ilyen csőnacis meg összevissza ruhás cuccot. És ez a csordás dolog is..nyilván ha x számú ember "hasonlóan" öltözködik és 1 % meg eltérően akkor a másik 99 % hülye és megy a csorda után jaj...
Szóval összevetve én sörözés közben pl férfias témákról szeretek beszélgetni a haverokkal, meg röhögni, és nem mondjuk vmi idiótaságon elmélkedni mert azt hiszem hogy ettől én olyan intellektuális leszek. Menjen olyan társaságba ahol mindenki ilyen és egyből jól fogja érezni magát.
Engem mindig piszkálnak, mert magamnak való vagyok és nem szeretek társaságba járni. Na és mit csináltam? Elengedtem a fülem mögött a dolgokat. Am az ilyen "baráti kört" tényleg kerülni kéne. Azt el hiszem, h ha valaki először találkozik vele, furcsálja, de egy barát meg tudja szokni a kinézetét.
Ui: Sok zseni kicsit elvont/saját világában él...nem ismerem a barátodat, így nem tudom, h tényleg hülye, divatos, vagy zseni(ezt te tudod), de az biztos, h nem átlagos. Mondd meg a haverjaidnak, h ha zavarja őket, akkor elmehetnek a......
péntek 17:18
Ha szerinted annyira nem számít egyáltalán mások mit gondolnak rólad, akkor miért nem mész ki pucéran az utcára, hisz nem az a lényeg, hogy emiatt kiröhögnek-e. Azok a fogyatékos degenerált emberek nem érthetik, hogy te JELLEM vagy... tudod amúgy milyen hülyeségeket beszélsz? hiába használod ugyanazokat a szavakat, hogy nekem ez túl magas, meg én vagyok gyökér.. próbálhatsz értelmiségien fogalmazni, attól még ugyanolyan baromság marad, amit írsz. Társadalomban élünk, és addig ilyen elvárásokkal kell együtt élni. És nem kell kicseszett naivnak lenni, egy ilyen dolognak igenis megvan az oka, negatív irányba, önkritika meg hasonlóból már kevésre futja. De ez neked túl magas. Ergo ne csodálkozz egy fura embernél, ha furcsán viselkedik, hogy furcsán néznek rá. De amennyire nehezen fogod fel, amit írtam (tudtam úgyis hogy lesz ilyen) látom el is terelted a témát, eleve senki se beszélt itt értelmi fogyatékosokról és sántákról. Gratula az int. szintedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!