Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel lepjem meg a barátomat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lepjem meg a barátomat?

Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok. A barátommal 1,5 hónapja vagyunk együtt, tehát elég friss a kapcsolatunk. Nemsokára itt a névnapja, és fogalmam sincs, mit adhatnék neki. Az ízlését még nem igazán ismerem, egyelőre lövésem sincs, mivel lepjem meg. Nem vagyunk már tizenévesek (ő 35 éves), a kis szívecskés apróságokat, plüssmackókat és hasonló mütyürkéket egyikünk sem igazán szereti, tehát az ilyesmi kilőve. Segítsetek, kérlek, ötleteket várok. A "te ismered, mi honnan tudjuk, mit szeret" típusú válaszokat hanyagoljátok, mert még én sem nagyon ismerem őt, tehát fogalmam sincs, minek örülne igazán. Ha tudnám, nem tenném fel a kérdést. A válaszokat előre is köszönöm!
2011. okt. 4. 09:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
szex különleges perverz módon
2011. okt. 4. 09:05
 2/17 napietus ***** válasza:
szerintem 1,5 hónap után még senki nem vár el túl személyes ajándékot névnapra. egy üveg jó ital, amit szeret tökéletesen megfelel.
2011. okt. 4. 09:06
 3/17 anonim ***** válasza:
29%
Sz opd le és nyeld le a gec ijét. Tuti örülni fog ;)
2011. okt. 4. 09:11
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Csinálj vacsit(növérke ruhában) :)

Így elég nehéz válaszolni mert annyit tudok róla hogy 35 éves....

vacsi egy üveg borral

Én sem tudom ,hogy az ő korában mit kapnék szívesen a páromtól...Azt tudom ,hogy Én most örülnék egy vetkőzős táncnak is.

Vedd meg a kedven italát ,már ha szeret inni,főzd mega kedvencét,menjetek egy wellnes hétvégére!!!!!! :)

Na elöbb utóbb nekem is eszembe jut valami :)

2011. okt. 4. 09:16
 5/17 anonim ***** válasza:

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:11

Tele vagy mi? :)

2011. okt. 4. 09:16
 6/17 anonim ***** válasza:
32%
Lepd meg teszem azt tripperrel.
2011. okt. 4. 09:20
 7/17 anonim ***** válasza:
Jelentsd be, hogy terhes vagy. És figyeld az arcát :)) Meg lesz lepve, lefogadom.
2011. okt. 4. 09:24
 8/17 A kérdező kommentje:

Igen, vacsira én is gondoltam. A vetkőzős táncot, nővérke ruhát és hasonlókat még hanyagolnám, talán majd egyszer, de nem most.

Valami csekélységre gondoltam én is, mert névnapja után alig két múlva meg ott a születésnapja, tehát inkább akkor lepném meg valami személyesebb dologgal.

Kedveli a jó borokat, az édességeket egyenesen imádja, úgyhogy lehet ebben kellene gondolkodni. Vagy egy fincsi vacsi. Oké, köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még ötletek.

Eszembe jutott, hogy vehetnék egy szép nyakkendőt is, de nem tudom... Munkájából adódóan nap mint nap nyakkendőt visel, de legalább 50 darab van neki, talán nem kellene még egy.

Eddig talán a vacsi és egy üveg bor tűnik a legjobbnak.

2011. okt. 4. 09:26
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

ha szereti a jó borokat,akkor már csak azt kéne tudnod hogy milyet,édest vagy szárazat.Ha édeset akkor vegyél egy 3 puttonyos tokaji aszút amolyan 1000-től vannak fölfele árak vagy tokaji fordítást,mert ezek mennek a sütikhez...

Ami s ütiket illeti :)

[link]

Én személy szerint különleges recepteket keresnék,pl albán krémes,vagy valamilyen arab aprósütit...

És ha nyakkendőt hord a munkába akkor vegyél neki egyet!De vigyázz!!!Ne rózsaszínt vegyél!Olyat vegyél ami nem túl csicsás ,de szép és komolynak is lehet venni,ha nagyon eltalálod akkor nagyon fog örülni szerintem! :)Sok sikert hozzá!

Vacsi után lámpaoltás :)

2011. okt. 4. 09:37
 10/17 anonim ***** válasza:
36%
ha a barátod helyében lennék, nekem bőven elég lenne a kézzel és szájjal kielégítenél engem
2011. okt. 4. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!