Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lepjem meg a barátomat?
Kézzel, szájjal? O.o
A dugás punciba, seggbe a minimum!!!
Én egyáltalán nem vagyok otthon a borok világában, de egy 1000-1500 Ft-os tokaji nem hat túl gagyinak??? Nem akarok most 5-10 ezret kiadni egy üveg borért, mert mint említettem, névnapja után 2 héttel lesz a szülinapja, de egy olcsó tokaji aszú nem tűnik túl bóvlinak? Pláne egy olyannak, aki ért is a borokhoz. Szerintetek?
Mert lehet akkor vennék egy üveg bort, és készítenék egy finom vacsit desszerttel, aztán a születésnapjára pedig kitalálok valami különlegesebbet.
szerény véleményem szerint,Én gyüjtöm a borokat,többnyire fehér édeset,
Nem vagyok egy szakértő,meg egy ízlelő ,de a finomakat én is szeretem...a lidliben lehet kapni aszút az egész jónak tünt nekem (egy amatőr részére).
Ha a párod komolyabban foglalkozik a témával akkor viszont elkéne menni egy pincészethez és vagyonokat kell fizetni.
Jó volna tudnod hogy milyen borokat szetet,vörös édes ,vörös száraz,félszáraz ,ugyanezek fehérben...
Akkor szerintem ne aszut vegyél mert az mézédes! :)(de a sütihez az megy) :)
hát igen ,az igazi borok árban 5000-10000 ft körül mozognak az fehér száraz borok...
Néz majd körül hogy milyen van neki,és majd olyat vegyél ami még nincsen neki(de ezt már akkor a szülinapjára) :)
Értem. Köszönöm szépen a segítséget, akkor szerintem a bor most kimarad, és majd inkább a szülinapjára veszek egy jó minőségű, finom bort.
Névnapra marad a vacsi, süti, és talán egy nyakkendő, vagy ami még eszembe jutott, egy szép toll, amire gravíroztatok valamit.
Még egyszer köszönöm a válaszokat! Szép napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!