Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel lepjem meg a barátomat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lepjem meg a barátomat?

Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok. A barátommal 1,5 hónapja vagyunk együtt, tehát elég friss a kapcsolatunk. Nemsokára itt a névnapja, és fogalmam sincs, mit adhatnék neki. Az ízlését még nem igazán ismerem, egyelőre lövésem sincs, mivel lepjem meg. Nem vagyunk már tizenévesek (ő 35 éves), a kis szívecskés apróságokat, plüssmackókat és hasonló mütyürkéket egyikünk sem igazán szereti, tehát az ilyesmi kilőve. Segítsetek, kérlek, ötleteket várok. A "te ismered, mi honnan tudjuk, mit szeret" típusú válaszokat hanyagoljátok, mert még én sem nagyon ismerem őt, tehát fogalmam sincs, minek örülne igazán. Ha tudnám, nem tenném fel a kérdést. A válaszokat előre is köszönöm!
2011. okt. 4. 09:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Kézzel, szájjal? O.o

A dugás punciba, seggbe a minimum!!!

2011. okt. 4. 09:42
 12/17 A kérdező kommentje:

Én egyáltalán nem vagyok otthon a borok világában, de egy 1000-1500 Ft-os tokaji nem hat túl gagyinak??? Nem akarok most 5-10 ezret kiadni egy üveg borért, mert mint említettem, névnapja után 2 héttel lesz a szülinapja, de egy olcsó tokaji aszú nem tűnik túl bóvlinak? Pláne egy olyannak, aki ért is a borokhoz. Szerintetek?

Mert lehet akkor vennék egy üveg bort, és készítenék egy finom vacsit desszerttel, aztán a születésnapjára pedig kitalálok valami különlegesebbet.

2011. okt. 4. 09:56
 13/17 anonim ***** válasza:
50%

szerény véleményem szerint,Én gyüjtöm a borokat,többnyire fehér édeset,

Nem vagyok egy szakértő,meg egy ízlelő ,de a finomakat én is szeretem...a lidliben lehet kapni aszút az egész jónak tünt nekem (egy amatőr részére).

Ha a párod komolyabban foglalkozik a témával akkor viszont elkéne menni egy pincészethez és vagyonokat kell fizetni.

Jó volna tudnod hogy milyen borokat szetet,vörös édes ,vörös száraz,félszáraz ,ugyanezek fehérben...

2011. okt. 4. 10:04
 14/17 A kérdező kommentje:
Többnyire a száraz fehér borokat szereti, főleg tokaji, villányi borokat láttam nála.
2011. okt. 4. 10:06
 15/17 anonim ***** válasza:

Akkor szerintem ne aszut vegyél mert az mézédes! :)(de a sütihez az megy) :)

hát igen ,az igazi borok árban 5000-10000 ft körül mozognak az fehér száraz borok...

Néz majd körül hogy milyen van neki,és majd olyat vegyél ami még nincsen neki(de ezt már akkor a szülinapjára) :)

2011. okt. 4. 10:26
 16/17 A kérdező kommentje:

Értem. Köszönöm szépen a segítséget, akkor szerintem a bor most kimarad, és majd inkább a szülinapjára veszek egy jó minőségű, finom bort.

Névnapra marad a vacsi, süti, és talán egy nyakkendő, vagy ami még eszembe jutott, egy szép toll, amire gravíroztatok valamit.

Még egyszer köszönöm a válaszokat! Szép napot mindenkinek!

2011. okt. 4. 10:44
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Neked is szép napot!
2011. okt. 4. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!