Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátomat kiröhögik? Folyton röhögnek rajta
A barátom kicsit elvont fazon, meg fura. Mondták már rá, hogy meleg, meg hogy drogos, de nem az, én bizonyíthatom. Mindig azzal nyugtatom, hogy csak irigyek rá, mert stílusos, de már nekem is kínos, hogy mindig cseszegetik. Öltözködése olyan, hogy csőnadrág öltönnyel, meg ilyenek, elegáns, de szerintem metroszexnek nézik vagy ilyesmi, ezért melegezik le, a viselkedése miatt meg "drogos", csak mert kicsit vontatottan beszél és elvan a világában. Én már 3 éve vagyok Vele, tudom, hogy mit miért csinál, de olyan gáz, hogy a barátaink meg szívatják folyton. Már leállítottam őket, de akkor is elejtenek mindig valamit. Szerintetek hogyan kezelhetném a helyzetet?
20L
Annak örülhetnének nem rozsaszin poloba festett hajjal járkál a gyerek, és még az öltönyt röhögik ki. Na én az ilyeneket elkísérném a wc-be és megmutatnám nekik a "Duck" öblítőt már meg ne haragudjanak. Ilyeneknek csak egy kis törődés kell, és már dorombolnak is, mint a cica. -.-
Sok sikert..:)
0% yess:D
am azért írtam ezt ironikusan, mert elég naivnak kell lenni ahhoz, hogyha valakit sokan cseszegetnek, akkor csak irigykednek.... bár higgyétek azt, attól biztos jobb, de megsőgom, hogy nem ez az oka, hanem hogy lenézik és gyökérnek találják. persze itt mindenki etikus és jószívű, de el tudom képelni, h milyen alany lehet erre. állandóan öltönyben jár az utcán... szegény nem lehet túl felszabadult, "elvan a világában", ja igen, értem, hogy ez valójában mit takarhat, (ha már ilyen konkrétan fogalmazol). a kollégáknak nyilván ez már magas, de nem is várhatom Itt ezt el ;)
Utolsó, te is egy gyökér vagy.Azért valaki nem gyökér mert más mint a többi és ezt felválalja, viszont azért igen ha elitéli a másikat mert más, de gondolom ez neked túl magas.Nálad csak az létezik, hogy menőnek kell lenni vagy alkalmazkodni a többihez...és ezt ki szabja meg? Az ilyen gyökerek csúfolják ki a fogyatékosokat is, sántákat is stb. akik nem tehetnek róla, hogy ilyenek...
A kérdezőnek meg annyit, hogy az számit hogy téged zavar a barátod stilusa vagy nem.A haverjaidat meg cserélheted fel, vagy várd meg amig felnőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!