Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a barátomat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a barátomat kiröhögik? Folyton röhögnek rajta

Figyelt kérdés

A barátom kicsit elvont fazon, meg fura. Mondták már rá, hogy meleg, meg hogy drogos, de nem az, én bizonyíthatom. Mindig azzal nyugtatom, hogy csak irigyek rá, mert stílusos, de már nekem is kínos, hogy mindig cseszegetik. Öltözködése olyan, hogy csőnadrág öltönnyel, meg ilyenek, elegáns, de szerintem metroszexnek nézik vagy ilyesmi, ezért melegezik le, a viselkedése miatt meg "drogos", csak mert kicsit vontatottan beszél és elvan a világában. Én már 3 éve vagyok Vele, tudom, hogy mit miért csinál, de olyan gáz, hogy a barátaink meg szívatják folyton. Már leállítottam őket, de akkor is elejtenek mindig valamit. Szerintetek hogyan kezelhetném a helyzetet?

20L

2011. máj. 6. 22:58
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
az tuti szerintem is:D
2011. máj. 13. 17:58
 12/28 anonim ***** válasza:
az ilyen embereket figyelmen kívül kell hagyni.... egyszer ráunnak. amúgy is ha ennyire szánalmas életük van, hogy ezzel foglalkoznak akkor sajnálom őket :)
2011. máj. 13. 18:17
 13/28 anonim ***** válasza:
az embereknek meg fáj, hogy valaki egyedi vagy, hogy van stílusa... a beszédje, meg mindekinek olyan amilyen...
2011. máj. 13. 18:18
 14/28 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok szerencsétlen, te viszont egy selejt vagy, sajnálom.
2011. máj. 13. 18:25
 15/28 anonim ***** válasza:

le kell sz*rni mások véleményét..én is különc vagyok,viszont a barátom így szeret...egyedi gönceim vannak és olyanokat párosítok amiket más nem,amikor megjegyzik a suliban,csak annyit mondok : én megtehetem ;)

nem kell mások véleményével foglalkozni,ha lepereg rólatok egy idő után megunják,engedd el te is a füled mellett ;)

2011. máj. 13. 18:28
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha Te szereted őt, akkor ne törődj az intoleráns, szűk látókörű, a konformiztustól elvakult idiótákkal.

Magatoknak éljetek, ne a másoknak megfelelni akarásnak.

2011. máj. 13. 18:40
 17/28 anonim ***** válasza:

Az a lényeg, ha mások nevetnek rajta, te ne nevess. Ha nevetsz rajta, akkor ezzel elárulod.

Ha nagyon zavar, miért barátkoztok ilyen emberekkel? Lehetne eszetek olyan barátokat találni, akik nem röhögnek ki titeket. Akik kiröhögnek, úgysem barátok, nem?

2011. máj. 13. 19:03
 18/28 anonim ***** válasza:
kedves kérdező.az utolsó válaszodat nekem írtad?:O mert ha igen akkor félreértettél :)
2011. máj. 13. 19:07
 19/28 anonim ***** válasza:
ezeket a dolgokat azokra írtam akik kiröhögik :) nem rá vagy rád!
2011. máj. 13. 19:08
 20/28 anonim ***** válasza:
Ha neked tetszik a stílusa, és tudod mit miért csinál, és szereted, nem szabad foglalkozni a többi emberrel. Mi több, nem szabad velük barátkozni. Szerintem szimplán kerülni kellene azt a társaságot. 21/L
2011. máj. 13. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!