Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátomat kiröhögik? Folyton röhögnek rajta
A barátom kicsit elvont fazon, meg fura. Mondták már rá, hogy meleg, meg hogy drogos, de nem az, én bizonyíthatom. Mindig azzal nyugtatom, hogy csak irigyek rá, mert stílusos, de már nekem is kínos, hogy mindig cseszegetik. Öltözködése olyan, hogy csőnadrág öltönnyel, meg ilyenek, elegáns, de szerintem metroszexnek nézik vagy ilyesmi, ezért melegezik le, a viselkedése miatt meg "drogos", csak mert kicsit vontatottan beszél és elvan a világában. Én már 3 éve vagyok Vele, tudom, hogy mit miért csinál, de olyan gáz, hogy a barátaink meg szívatják folyton. Már leállítottam őket, de akkor is elejtenek mindig valamit. Szerintetek hogyan kezelhetném a helyzetet?
20L
le kell sz*rni mások véleményét..én is különc vagyok,viszont a barátom így szeret...egyedi gönceim vannak és olyanokat párosítok amiket más nem,amikor megjegyzik a suliban,csak annyit mondok : én megtehetem ;)
nem kell mások véleményével foglalkozni,ha lepereg rólatok egy idő után megunják,engedd el te is a füled mellett ;)
Ha Te szereted őt, akkor ne törődj az intoleráns, szűk látókörű, a konformiztustól elvakult idiótákkal.
Magatoknak éljetek, ne a másoknak megfelelni akarásnak.
Az a lényeg, ha mások nevetnek rajta, te ne nevess. Ha nevetsz rajta, akkor ezzel elárulod.
Ha nagyon zavar, miért barátkoztok ilyen emberekkel? Lehetne eszetek olyan barátokat találni, akik nem röhögnek ki titeket. Akik kiröhögnek, úgysem barátok, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!