Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők nektek ki számít unalmas pasinak?
Nem hiszem, hogy csak mert otthonülős típus valaki attól egyből unalmas is lenne. Csak nem szereti azt ami manapság a szórakozóhelyeken megy... Sokkal unalmasabb ha valakinek nincs saját véleménye, fájdalmasan határozatlan, vagy csak a szája nagy de ha tenni is kéne akkor meg elmenekül, nem lehet vele elbeszélgetni másról csak felszínes dolgokról.
19/l
"Nem hiszem, hogy csak mert otthonülős típus valaki attól egyből unalmas is lenne. Csak nem szereti azt ami manapság a szórakozóhelyeken megy... Sokkal unalmasabb ha valakinek nincs saját véleménye, fájdalmasan határozatlan, vagy csak a szája nagy de ha tenni is kéne akkor meg elmenekül, nem lehet vele elbeszélgetni másról csak felszínes dolgokról."
Na az nagyon igaz. Sok embert - engem is - egyenesen taszít, azaz állatias magatartás, ami a szórakozóhelyeken megy. Nem is járok gyakran ilyen helyekre. És az tényleg sokkal unalmasabb, ha valaki úgy öltözködik, beszél, viselkedik, gondolkozik, ahogy egy ideálisnak beállított torzs kép. Agy mosott robotokká válnak, akiknek semmi szabad akaratuk és véleményük nincs, csak követik a tömeget. Ha ez nem unalmas, akkor nem tudom mi az.
(Na már megint kezdődik...)
Nincsenek barátaim, mert komolyabb és érzékenyebb voltam, mint a többiek, és pont azért nem ismerkedtem idősebbekkel, mert idősebbek, egyszerűen nem erőltettem olyanokra a társaságom ahol nem volt rá szükség.
Amúgy sincs igényem barátokra, csak szerelemre. Na most ettől lennék unalmas, mert nem vagyok egy társasági ember... Köszönöm!
"Előző 2 delikvens szerint ha valaki nem ül otthon, akkor szórakozóhelyre megy és állítiasan viselkedik? :D Hát ez a ti szegénységi bizonyítványotok, ha ki se tudtok találni más programot. Én pl szinte alig van olyan nap, hogy ne mennék valahova, találkozni valakivel, pedig egyáltalán nem járok szórakozóhelyekre. Gondolkozzatok el ezen azért, mielőtt másokat így leminősítetek. Igenis az, aki azért ül otthon, mert nem tud jobbat, vagy nincsenek barátai, az unalmas, bocs. Ha azért van otthon, mert olyan a hobbija, vagy olvas (bár azt ilyen szép időben inkább valami parkban), az természetesen más kategória."
Ha nem jársz szórakozóhelyekre, akkor honnan tudod, hogy mi folyik ott idióta? Arról meg nem tehetek, hogy a nap végére elfáradok és nincs kedvem menni sehová. Amúgy meg nincs igényem a társaságra és legyen inkább egy igaz barátom, mint 10-20 felszínes haver. Otthon is nagyon jól el tudom foglalni magamat és emiatt nem kell örökké elmennem otthonról. Ha meg valaki ezért unalmasnak tart, azt nagy ívben leszarom. Vagyok, aki vagyok, emiatt nem fogok se bocsánatot kérni, se bűntudatot érezni.
na ezeket, hogy nincsenek barátai, ezért unalmas, el is felejtjük. lehúzzuk a wc-n.
bizony van olyan ember, aki sokkal érdekesebb, sokszínűbb és hosszútávon is kellemesebb, mint egy pont személytelen ember, akinek tömegesen vannak spanjai.. pont az ilyenek rengetegszer qrvaunalmasak, na azokkal aztán nem lehet felszínes dolgoknál tovább menni, soha nem lesz akkora értékük az életben, mint személy, mint egy "érdekes"-nek látszó embernél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!