Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a dologról?

Figyelt kérdés
Miért van az,hogy ha egy lánynak több vagyok mint barát,akkor miért nem próbál meg velem járni,miért mással jár?Én úgy vagyok vele,hogy ha nekem valaki azt irja hogy több vagyok mint barát,akkor azzal azt veszem ki belőle hogy érez valamit irántam többet mint barátság és lehet járna velem,de lehet tévesen itélem meg ezt.Szerintem azzal hogy valakinek ezt irjuk,reményt keltük benne,hogy lehet valami több kettőnk közt,vagy lehet tévedek.Akkor miért irja hogy több vagyok mint barát?Nem szeretem ha valaki csak játszik ezzel a szóval.Én olyan fiu vagyok,hogy nem szeretek nyomulni egy csajra rögtön az elején,mert azzal elijesztem csak.Először csak barátkozok vele,és ha ugy látom hogy a lány is akar többet,vagyis lehet szó többről mint barátság,akkor próbálkozom.Nem megyek rögtön neki a csajnak vagyis nem támadom le,hanem mindig egy picivel tudtára adom hogy jelent nekem valamit vagyis fontos nekem.Ha igen nyomulnák,azzal csak mennék az agyára és megunna,elmenne tőlem a kedve,kerülne,és ezt nem akarom.Szerintetek helyes ez igy ahogy teszem?
2011. máj. 4. 13:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen, naná, hogy többet érsz neki barátként.
2011. máj. 4. 15:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Vagy csak nincs meg a kémia. Tőle kérdezd!
2011. máj. 4. 19:39
 13/15 A kérdező kommentje:
Szerintetek még van esély arra,hogy kettőnk közt lehet valami?..eszembe jutott az is hogy lehet csak fellángolás neki az a másik fiú,de lehet hülyeség.Lehet érez irántam valamit,csak nem tudja biztosan hogy mit,és lehet idő kell neki.
2011. máj. 5. 07:58
 14/15 A kérdező kommentje:
Félek attól,hogy idővel megváltoznak az érzései irántam vagyis elfelejt és nem leszek neki már barát.vagy az aki régen barát volt az az is marad?
2011. máj. 6. 07:31
 15/15 A kérdező kommentje:
szerintem lehet a lány feláldozta a barátságot,ezért a fiuért vagyis azért hogy együtt legyenek és azért nem keresi a társaságomat,irtam neki ugyanis 12 nap telt el azota mikor utoljára irtunk,de nem irt vissza semmit..nem értem......
2011. máj. 10. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!